toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Stopcontact met schakelaar

23 resultaten
Tiger badkamerstopcontact
(10)
  • Stopcontact en schakelaar voor licht
  • Geschikt voor spiegelkast in badkamer
  • Gemaakt van grijs kunststof
21.
59
Online op voorraad

Wil je in huis een nieuw stopcontact plaatsen en heb je op die plek ook een lichtpunt nodig? Dan kan het slim zijn om voor een stopcontact met schakelaar te kiezen. Op het stopcontact sluit je het apparaat van je voorkeur aan en met de schakelaar regel je de verlichting in de kamer of op de gang. Je combineert zo dus twee functies in één opbouw- of inbouwboos.

Eenvoudige montage

Een stopcontact met schakelaar installeer je heel eenvoudig. Bij alle stopcontacten uit ons assortiment zit een duidelijke en gebruiksvriendelijke installatiehandleiding. Ook zit daar het aansluitschema bij. Als je kiest voor een stopcontact met schakelaar randaarde, kan er bij losgeschoten of kapotte bedrading niets onder stroom komen te staan. De stroom wordt dan via een extra aardedraad de grond in geleid. Heb je toch nog extra hulp nodig bij het aansluiten? Maak dan gebruik van ons handige stappenplan.

Soorten stopcontact met schakelaar

Bedenk vooraf ook even goed wat voor soort stopcontact je wilt. De eerste vraag die je jezelf al kunt stellen is of je een inbouw- of opbouwstopcontact wilt. Bij inbouw wordt het stopcontact in de muur verwerkt, zodat het niet ver uit de muur steekt. Bij opbouw wordt de hele wandcontactdoos op de muur geplaatst. Daarnaast hebben we ook stopcontacten met schakelaar in verschillende kleuren en stijlen. Vaak heb je de mogelijkheid om ze zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

Stopcontact met schakelaar kopen bij GAMMA

Wil je ook een stopcontact met lichtschakelaar kopen bij GAMMA? Ga dan naar een van onze bouwmarkten (die je door het hele land vindt) of bezoek onze webshop. Bij online bestellingen heb je verschillende voordelen.
• Je kunt zelf de bezorgdag kiezen.
• Meestal geldt: op werkdagen voor 21.00 uur besteld, de volgende dag al in huis.
• Geen bezorgkosten bij bestellingen van in totaal meer dan 40 euro.
• Bij bedragen onder de 40 euro kun je ervoor kiezen om je spullen gratis in de bouwmarkt op te komen halen.

Recent bekeken