Je gekozen filters: wis filters
Meer informatie
Meer informatie
  • Lashelm
toon meer toon minder
Meer informatie


2 resultaten
Stanley elektronische helm 2000 E11
3 klantreviews
De Stanley elektronische helm 2000 E11 is niet weg te denken bij je lasklus. De helm is de perfecte bescherming van je gezicht en zorgt voor geen verwondingen. De lichte helm he... De Stanley elektronische helm 2000 E11 is niet weg te denken bij je lasklus. De helm is de perfec...
69.
99
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in lashelm
Stanley helm e-bescherming 2000C
2 klantreviews
De Stanley helm met e-bescherming is de perfecte helm voor tijdens het lassen. Het beschermt je gezicht en zorgt dat je geen verwondingen krijgt. De lashelm is verstelbaar en da... De Stanley helm met e-bescherming is de perfecte helm voor tijdens het lassen. Het beschermt je g...
23.
99
Niet beschikbaar
Bekijk alles in lashelm

Tijdens het lassen is het erg belangrijk dat je de juiste bescherming biedt voor je ogen, hoofd en nek. Daarvoor kun je een lashelm van GAMMA gebruiken. Zorg ervoor dat je ogen niet beschadigd raken door de UV-straling en je gezicht niet verbrandt door hitte of vonken die van het laswerk afspatten. De ideale lashelm voor jouw lasklus vind je in ons assortiment. Hier kun je de verschillende helmen bekijken die we voor je hebben. Maak een juiste selectie op merk en/of prijs en vind de lashelm die ideaal is voor jou!

Welke lashelm is geschikt voor jou?

Bij GAMMA kun je kiezen uit lashelmen van verschillende merken.
- Stanley
- Ferm

Ieder merk heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Maar welke past het best bij jou? Dat is afhankelijk van de wensen die jij hebt voor jouw helm. Ga je hem met enige regelmaat gebruiken, of wordt het een eenmalige klus? Om die reden hebben we helmen in verschillende prijscategorieën.

Zo selecteer je jouw helm!

Welke eisen stel jij aan jouw lashelm? We hebben verschillende soorten in ons assortiment voor je. Wanneer je een favoriet merk hebt, maak je daarin een selectie. Heb je een bepaald budget dat je maximaal wilt uitgeven aan de helm? Dan kun je daarin een selectie maken. Geef aan welke prijs bij jouw budget past en je krijgt alleen de helmen te zien die binnen jouw selectie vallen. Je kunt ook een selectie maken op reviewscore, zodat je weet wat anderen vinden van de helm. Oriënteer je goed en koop jouw nieuwe lashelm.

Geen laswerk zonder lasapparaat

Zonder het juiste apparaat kun je jouw lasklus niet goed en netjes afronden. Daarom heeft GAMMA lasapparaten in het assortiment. Bekijk hier welk lasapparaat bij jouw klus past. Wil je advies over welk apparaat het best bij jou past? Vraag het dan aan een expert van GAMMA. Dit kan via onze live kluschat. Tijdens openingstijden kun je live chatten om tips en adviezen te ontvangen. Uiteraard ben je ook welkom in één van onze bouwmarkten.

Recent bekeken