• Microvezel
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Microvezel

7 resultaten

Je wilt je ramen, vloeren, badkamer en toilet perfect schoonmaken. Maar dan heb je daar wel de juiste spullen voor nodig. Die vind je uiteraard bij GAMMA! Zowel online als in onze bouwmarkten kun je terecht voor de beste schoonmaakmachines en de bijbehorende schoonmaakaccessoires. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de microvezeldoeken waarmee je deze apparatuur optimaal zijn werk laat doen. Een machine is immers zo goed als de gebruikte microvezel. Kopen? Bekijk ons assortiment in onze webshop en kies de beste voor jouw schoonmaakklus. Je kunt zelfs selecteren voor welke machine de doek geschikt is, zodat je altijd bij de juiste variant uitkomt.

Voor verschillende soorten schoonmaakmachines

Je kunt bij GAMMA altijd de ideale microvezel kopen voor jouw schoonmaakapparaat. Zo kun je bij ons kiezen uit varianten voor de volgende machines:
- Sledestoomreiniger
- Vloerreiniger
- Handstoomreiniger
- Steelstoomreiniger

Gebruik de kracht van stoom

Sommige microvezeldoeken uit ons assortiment zijn geschikt voor vloerreinigers, maar de meeste zijn specifiek ontwikkeld voor stoomreinigers. Doordat deze apparaten gebruikmaken van stoom, kun je hiermee op een milieuvriendelijke manier allerlei soorten oppervlakten reinigen. Maar wat ze eraf stomen, moet natuurlijk wel opgevangen en/of weggeveegd worden. Dat kan met de microvezels in deze doeken. Onze microvezeldoeken zorgen ervoor dat de klus perfect wordt geklaard. Als je klaar bent met je schoonmaakklus, ziet alles er weer helemaal blinkend schoon uit. Daar doe je het voor!

Klusadvies en kluschat bij GAMMA

Natuurlijk kun je bij ons de microvezel kopen die je zoekt, maar ook nog veel meer klusproducten. Daarnaast ben je bij GAMMA aan het juiste adres voor een zeer uitgebreide sectie klusadvies op allerlei gebieden. Heb je nog een vraag over de juiste microvezel voor jouw apparaat of andere klus? Stel je vraag dan gerust aan onze kluschat. Klik rechtsonder op de pagina op het icoon voor de chat. Wij helpen je graag verder met het juiste antwoord!

Recent bekeken