• Doorslijpschijf
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Doorslijpschijf

9 resultaten

Een haakse slijper is een geweldig apparaat. Maar dan moet je er wel de juiste doorslijpschijf bij hebben. Dan kun je er namelijk naar hartenlust mee slijpen, afbramen en nabewerken. Bij GAMMA kun je de ideale doorslijpschijf kopen voor jouw situatie. In ons assortiment online of in de bouwmarkt vind je precies wat je zoekt. Bovendien bieden we je de juiste klusinformatie om verder te komen. Zo helpen we je graag verder met jouw slijpklus!

Deze soorten doorslijpschijven zijn er

Zoals je ziet, valt er heel wat te kiezen als je op zoek bent naar een nieuwe doorslijpschijf voor je haakse slijper. In ons assortiment hebben we bijvoorbeeld de volgende soorten:
- Diamant doorslijpschijf: voor het in- en doorslijpen van harde materialen, zoals steen en keramische tegels.
- Turbo-diamant doorslijpschijf: deze schijf is nog harder en kan zelfs gewapend beton aan.
- Doorslijpschijf steen: de naam zegt het al, deze is geschikt voor steen, zachte keramische tegels en dakpannen.
- Doorslijpschijf metaal: perfect voor plaatmateriaal, pijpen en buizen.
- Doorslijpschijf staal: deze werkt sneller en gaat langer mee dan de metaalvariant.
- Doorslijpschijf alu/rvs: speciaal voor rvs en aluminium.

Slijper met doorslijpschijf huren? Dat kan bij GAMMA!

Aan alleen een doorslijpschijf heb je nog niets. Je moet er wel een haakse slijper bij hebben om je klus te kunnen klaren. Maar wat nu als je eigenlijk bijna nooit zo’n machine nodig hebt, maar nu toevallig wel? Dan kun je ook bij ons terecht. In dat geval hoef je ook geen losse doorslijpschijf te kopen, maar kun je gewoon een kant-en-klare haakse slijper huren. Ben je ermee klaar? Dan breng je hem weer terug naar de bouwmarkt!

Vragen stel je aan onze kluschat!

We bieden je klusadvies op allerlei gebieden, maar je kunt ook al je klusvragen stellen aan onze kluschat. Klik rechtsonder op de pagina op het icoon voor de chat. Wij helpen je graag verder met het juiste antwoord!

Recent bekeken