• Makita
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Makita boorhamers

12 resultaten

Of je nu in een dikke stenen muur of zelfs in een muur van beton moet gaan boren: het is altijd prettig als je daar het juiste gereedschap voor tot je beschikking hebt. Een Makita boorhamer zorgt ervoor dat je in staat bent om zonder zelf al te veel kracht te moeten zetten door steen te boren. GAMMA heeft diverse soorten Makita boorhamers in het assortiment. Bekijk de mogelijkheden online en bestel de boorhamer van je voorkeur. Of kom naar een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt.

Waarvoor gebruik je een Makita boorhamer?

Een Makita boorhamer wordt ook wel een hamerboor genoemd. In de basis is het een boormachine van het merk Makita waarbij de klopbeweging van de boor op een elektropneumatische manier wordt opgewekt. Een boorhamer is ideaal om gaten in steenachtige materialen te maken. Vergelijk je hem met een klopboormachine? Dan ga je zien dat de hamerfunctie van de boorhamer stukken sterker is. Je hoeft helemaal niet zo veel druk uit te oefenen op de boor als je ermee aan de slag gaat en dat is wel zo prettig. Vooral in beton is het ideaal om met een Makita boorhamer de muur te lijf te gaan.

Het voordeel van een Makita boorhamer kopen bij GAMMA

Of je nu een Makita boorhamer, accuboormachine, afkortzaag of iets compleet anders op het gebied van klussen uit onze bouwmarkt nodig hebt: je profiteert hier altijd van uiteenlopende voordelen. En niet alleen online maar ook als je je aankopen in de bouwmarkt zelf doet.
• Zo hebben we een ruime webshopvoorraad die uit meer dan 30.000 artikelen bestaat.
• Je kunt bij ons zelf een voorkeur voor een bezorgdag aangeven.
• We hebben een handige kluschat waar je al je klusvragen kunt stellen.
• We geven je uitgebreide informatie met tips en adviezen via ons klusadvies.

Heb je maar kort een boorhamer nodig? Of wil je niet al te veel geld aan een Makita boorhamer besteden? Je kunt bij GAMMA je gereedschap ook gewoon huren. Makkelijk toch?

Recent bekeken