• Bovenfrees
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Bovenfrees

8 resultaten

Wat is frezen?

Het aanbrengen van sleuven, randen en groeven op een ondergrond wordt frezen genoemd. Met verschillende soorten freesmachines bewerk je materialen als hout, metaal, kunststof of zelfs een betonnen vloer of muur. Een bovenfrees plaats je bovenop het oppervlak dat je wilt bewerken. Je kunt een bovenfrees ook gebruiken voor secuur zaagwerk of voor het maken van sier- of profielranden. Bekijk alle freesmachines in onze webshop en bestel jouw nieuwe bovenfrees direct online bij GAMMA!

Online een bovenfrees kopen bij GAMMA

In onze bouwmarkten en in de webshop kun je een bovenfrees kopen van ons eigen merk en van merken als Bosch, Makita, Hitachi en Black & Decker. Let bij het aanschaffen van een freesmachine altijd op het juiste vermogen. Zo weet je zeker dat de bovenfrees die je koopt zich leent voor jouw werkzaamheden. Sommige freesmachines zijn voorzien van stofafzuiging, waardoor je na afloop niet ook nog de stofzuiger erbij hoeft te pakken! Heb je een bovenfrees nodig maar weet je niet precies hoe je hem moet gebruiken? In dit stappenplan geven we je tips voor het frezen van hout met een bovenfrees.

Wat is de beste bovenfrees?

Je gebruikt een bovenfrees bijvoorbeeld voor het mooi afwerken van een tafelblad, keukenkastjes of een ander houten meubel. Sommige bovenfreesmachines hebben één snelheid. Daarnaast zijn er freesmachines waar je zelf het toerental - afhankelijk van je klus - kunt verhogen of verlagen. Let ook op de freesdiepte die je nodig hebt: hoe ver het materiaal weggefreesd kan worden verschilt per bovenfrees. Bedenk dus vooraf al wat je voor jouw werkzaamheden nodig hebt. Als je duidelijk voor ogen hebt wat voor freesmachine je nodig hebt, bestel je de beste bovenfrees bij GAMMA gemakkelijk online. Hier vind je natuurlijk ook alle benodigde accessoires voor je freesmachine.

Nieuwe freesmachine kopen bij GAMMA

Als je een nieuwe bovenfrees koopt in de webshop geldt vaak dat je hem de volgende dag al in huis hebt. Je kunt je freesmachine natuurlijk ook ophalen in de bouwmarkt bij jou in de buurt. Niet helemaal zeker of je wel een bovenfrees nodig hebt? We leggen je graag uit waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste freesmachine. Wie weet kom je er wel achter dat je beter een muurfrees, gipsfrees of lamellenfrees kunt gebruiken. Bekijk het complete aanbod freesmachines bij GAMMA hier in de webshop.

Let bij het gebruik van een freesmachine altijd op je veiligheid: draag een veiligheidsbril en gehoorbescherming. Ook een stofmasker kan handig zijn, zeker als je niet in de open lucht gaat werken. Bekijk het complete aanbod freesmachines online en koop jouw bovenfrees in de GAMMA webshop. Je kunt ook langskomen in de bouwmarkt bij jou in de buurt en je laten adviseren door één van onze professionals.

Recent bekeken