toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Heteluchtpistolen

19 resultaten
Bekijk de TOP 10

Heteluchtpistolen kopen bij GAMMA

Heteluchtpistolen maken het afbranden van verf heel gemakkelijk. Door de verf op een kozijn of ander oppervlak te verhitten met hete lucht verwijder je de verf eenvoudig van de ondergrond. Je bent in ieder geval een stuk sneller klaar dan met de hand. Met een heteluchtpistool van GAMMA doe je echter nog veel meer dan alleen verf afbranden. Hoewel heteluchtpistolen ook wel verfbranders worden genoemd, ontdooi je er in de winter net zo eenvoudig je bevroren waterleiding mee, krimp je krimpkous rond elektrische kabels, buig je PVC en smelt of droog je er lijm mee. Zelfs zacht solderen is met verfbranders mogelijk. Zit er een hele dikke verflaag op je materiaal? Dan kan een schaafmachine ook een goede uitkomst bieden.

Beste heteluchtpistool

In principe doen heteluchtpistolen allemaal hetzelfde: met hete lucht een oppervlak verwarmen, waardoor het werkstuk beter te bewerken is, of bepaalde oppervlakken zoals verf zich gemakkelijker laten verwijderen. Toch zijn er verschillen tussen verfbranders. Als je een heteluchtpistool gaat kopen, dan wil je natuurlijk wel het beste heteluchtpistool dat goed geschikt is voor jouw klus. Maar aan welke eisen voldoet het beste heteluchtpistool? De twee belangrijkste eigenschappen van een goed heteluchtpistool zijn het traploos kunnen regelen van de temperatuur en de mogelijkheid om verschillende warmte- en luchtstroominstellingen te doen. Het beste heteluchtpistool beschikt over een handig neerzetvlak zodat je het niet continu hoeft vast te houden. Bovendien dient het over een gesloten handgreep te beschikken om veilig te werken.

Heteluchtpistool op accu of op 230 V?

Omdat er temperaturen bereikt worden die oplopen tot wel boven de 650 graden Celsius, komt een heteluchtpistool op accu niet vaak voor. Een heteluchtpistool verbruikt veel energie. Daarom zijn vrijwel alle heteluchtpistolen verkrijgbaar als 230 V-variant. Een heteluchtpistool van GAMMA verbruikt namelijk al snel tussen de 1600 en 2300 watt. Een heteluchtpistool op accu zou daarom maar kort kunnen worden gebruikt.

Heteluchtpistool online kopen

Ben je op zoek naar het beste heteluchtpistool? Dan zit je bij GAMMA goed. We hebben een ruim assortiment verschillende verfbranders. Ieder heteluchtpistool van GAMMA is veilig en voldoet aan de strengste eisen. Als een heteluchtpistool te heet wordt, dan schakelt het bijvoorbeeld automatisch uit. Als je een heteluchtpistool gaat kopen, denk dan ook aan goede werkhandschoenen en voorkom met een stofmasker dat je schadelijke dampen inademt. Bij het smelten van oude verf komen namelijk vaak schadelijke dampen vrij. Bescherm het materiaal dat niet heet mag worden tegen oververhitting met een stuk blik, wandtegel of een breed plamuurmes. Zo voorkom je schroeiplekken of barsten. Dit stappenplan vertelt hoe je buitenkozijnen en deuren het beste kunt beschermen. Bij een GAMMA-bouwmarkt vind je hiervoor alle benodigdheden. Er is er altijd een bij jou in de buurt. Bekijk ook het overige aanbod elektrisch gereedschap voor andere klussen in en om het huis.

Recent bekeken