tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Kärcher stoomreinigers

7 resultaten

Kärcher stoomreiniger kopen bij GAMMA

Ben je op zoek naar een nieuwe Kärcher stoomreiniger? Bij GAMMA vind je een ruim aanbod aan verschillende modellen sledestoomreinigers en handstoomreinigers van Kärcher. Stoomreinigers worden steeds populairder in Nederlandse huishoudens. Dat is niet voor niets, want deze krachtige schoonmaakmethode heeft vele voordelen:

  • Schoonmaken zonder chemische schoonmaakmiddelen
  • Doodt tot 99% van de bacteriën in je huis
  • Met verschillende opzetstukken geschikt voor vrijwel elk type ondergrond
  • Geen last van vervelende geurtjes door grondige schoonmaak
  • Blaast geen fijne deeltjes terug: ideaal voor mensen met een allergie

Kärcher sledestoomreiniger bij GAMMA

Het meest voorkomende type stoomreiniger is de sledestoomreiniger. Deze lijkt een beetje op een stofzuiger: je trekt hem achter je aan tijdens het schoonmaken. De Kärcher sledestoomreinigers verwarmen het water in hun reservoir. De stoom die hierbij ontstaat komt onder druk te staan en wordt naar het schoon te maken oppervlak gedrukt. Al het vuil wordt door de hete stoom losgeweekt. Doordat de stoomreinigers met meerdere opzetstukjes worden geleverd, zijn ze geschikt voor parket, laminaat, tegelvloeren, vloerbedekking en tapijten. Ook vervelende hoekjes, voegen en sanitair zijn goed schoon te krijgen met de sledestoomreinigers van Kärcher. Je kunt je stoomreiniger zelfs gebruiken voor het losweken van behang.

Handstoomreiniger van Kärcher kopen

Voor kleine klusjes in het huis kan je ook denken aan een Kärcher handstoomreiniger. Deze zijn een stuk lichter en hebben een korte opwarmtijd. Ideaal voor moeilijk bereikbare plekken en snelle schoonmaakklusjes. Je gebruikt je handstoomreiniger bijvoorbeeld voor het reinigen van de badkamer, kleine ramen of het ontsmetten van de oppervlakten in de keuken. Dit type stoomreiniger is minder geschikt om grote ruimtes of de hele vloer schoon te krijgen. Bedenk bij de aanschaf dus goed waar je de stoomreiniger voor gaat gebruiken. In ons klusadvies lees je alles over het onderhoud van je stoomreiniger.

Kärcher SC3, SC4 en SC5 vind je bij GAMMA

Je bent bij GAMMA aan het juiste adres als je op zoek bent naar een kwalitatieve stoomreiniger van het bekende merk Kärcher. Zo vind je bij ons onder andere krachtige sledestoomreinigers zoals de Kärcher SC3, SC4 en SC5. Het onderlinge verschil tussen deze modellen zit hem vooral in de tankinhoud en het vermogen. Maar ook als je een nieuwe handstoomreiniger of stoomstofzuiger wilt aanschaffen is er genoeg keuze in onze webshop.

Bekijk het complete aanbod online bij GAMMA en bestel je nieuwe Kärcher stoomreiniger vandaag nog online. Je bestelling wordt de volgende dag al bij jou thuis afgeleverd. Of kom langs in de bouwmarkt bij jou in de buurt en laat je persoonlijk informeren door een van onze vakmensen.

Recent bekeken