Je gekozen filters: wis filters
Meer informatie
  • DeWALT
toon meer toon minder
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie


2 resultaten
DeWalt 18V XR vlakschuurmachine brushless DCW200N-XJ (zonder accu)
sticker sticker DeWalt 18V XR vlakschuurmachine brushless DCW200N-XJ (zonder accu) cashback
3 klantreviews
Vorm schuurzool: Vierkant Bevestiging schuurzool: Klemmen, Klittenband Met variabele snelheid: Nee
De DEWALT XR DCW200N-XJ is een compacte, snoerloze 18V schuurmachine die geleverd wordt zonder accu en lader. De innovatieve "brushless" technologie geeft de machine een 50% lan... De DEWALT XR DCW200N-XJ is een compacte, snoerloze 18V schuurmachine die geleverd wordt zonder ac...
155.
00
Bekijk alles in handpalmschuurmachine
DeWalt 18V XR excentrische schuurmachine DCW210N-XJ (zonder accu)
sticker sticker DeWalt 18V XR excentrische schuurmachine DCW210N-XJ (zonder accu) cashback
1 klantreview
Vorm schuurzool: Rond Bevestiging schuurzool: Klittenband Met variabele snelheid: Ja
De DEWALT XR DCW210N-XJ is een compacte, snoerloze excentrische 18V schuurmachine die geleverd wordt zonder accu en lader. De innovatieve "brushless" technologie geeft de machin... De DEWALT XR DCW210N-XJ is een compacte, snoerloze excentrische 18V schuurmachine die geleverd wo...
155.
00
Bekijk alles in excentrische schuurmachine

Een DeWalt schuurmachine kopen

DeWalt schuurmachines zijn een waardevolle aanvulling op elke toolkit en zijn geschikt voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik. Ze zijn betrouwbaar, veelzijdig en duurzaam en toepasbaar op talloze klussen, waaronder decoratie- en afwerkingswerkzaamheden. Ook kun je ze gebruiken op een verscheidenheid aan oppervlakken, zoals kunststof, metaal en hout.
Kortom: een DeWalt schuurmachine is een onmisbare tool voor iedere klusser, zowel op professioneel gebied als voor de hobbyist.

Waarom kiezen voor een schuurmachine van DeWalt

DeWalt schuurmachines zijn krachtige hulpmiddelen om oppervlakken in je huis of werkplaats glad te strijken en af te werken. Ze zijn allemaal gemaakt volgens een innovatief ontwerp en voorzien van een motor met maximale krachtprestaties en zuinigheid. Met de schuurmachines van DeWalt kun je krappe hoeken voortaan goed bereiken. Ze hebben het vermogen om oppervlakten snel en gemakkelijk glad te maken, met precisie. De unieke schuurmachines leveren professionele resultaten en helpen elke klus die je aanpakt voortaan te vergemakkelijken.

Soorten schuurmachines van DeWalt

Als je op zoek bent naar een goede DeWalt schuurmachine kun je kiezen uit verschillende soorten. GAMMA biedt onder andere accuschuurmachines, schuurmachines met snoer en pneumatische schuurmachines, met een grote verscheidenheid aan mogelijkheden.
De schuurmachine die je kiest, hangt uiteindelijk af van de klus die je voor ogen hebt. Vraag gerust om onze expertise voor hulp bij je zoektocht, online of in de winkel.

Over DeWalt

DeWalt is een Amerikaanse producent van elektrisch- en handgereedschap voor de bouw. Hun tools leveren goede prestaties en zijn toegankelijk voor iedereen. Dit maakt dat het merk geliefd is bij vele thuisklussers en professionals.
DeWalt garandeert topkwaliteit, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Elke tool gaat lang mee en kracht, ergonomie en duurzaamheid staan bij het merk hoog in het vaandel. Het uitgebreide assortiment aan tools voldoet bovendien aan de hoogste normen.

Recent bekeken