toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Vlakschuurmachines

22 resultaten
Bekijk de TOP 10

Vlakschuurmachine kopen bij GAMMA

Voor het goed en grondig schuren van vlakke oppervlaktes is het ideaal om een vlakschuurmachine te gebruiken. Wil je binnenkort je deuren schuren om ze daarna in de lak te zetten of te verven? Of wil resten verf of lak verwijderen van je kozijnen of oude meubels? Met een vlakschuurmachine van GAMMA heb je het juiste gereedschap in huis. Bekijk het complete aanbod schuurmachines in de webshop en bestel jouw vlakschuurmachine gelijk online.

Professionele vlakschuurmachine of bandschuurmachine kopen

In de GAMMA bouwmarkten en in onze webshop vind je een ruime keuze aan gebruiksvriendelijke en professionele vlakschuurmachines. Dit is veruit het meest gebruikte type schuurmachine. Aan de vaak rechthoekige zool van het apparaat wordt schuurpapier bevestigd. Door de schurende beweging van de vlakschuurmachine is het oppervlak dat je wilt bewerken binnen een handomdraai mooi egaal. Je kunt ook een schuurmachine kopen met een driehoekzool (deltaschuurmachine) om ook in lastige hoeken goed te kunnen schuren. Afhankelijk van je klus kun je een deltaschuurmachine gebruiken als toevoeging op je vlakschuurmachine. Heb je meer kracht nodig of wil je grotere oppervlakken schuren? Kies dan voor een bandschuurmachine.

De beste schuurmachines koop je bij GAMMA

Of je nou deuren, meubels of kozijnen gaat schilderen, goed schuren zorgt voor een beter eindresultaat. Je kiest bij GAMMA uit de beste schuurmachines van ons eigen merk, en ook van merken als Black+Decker, Bosch en Makita. Sommige schuurmachines zijn door hun verwisselbare zolen geschikt voor vrijwel alle oppervlakken. In ons stappenplan leggen we je precies uit hoe je het beste kunt schuren! Bij het gebruik van een vlakschuurmachine is het verstandig om veilig te werken: draag veiligheidshandschoenen, gehoorbescherming, een veiligheidsbril en een mondkapje. Je vindt in de webshop een uitgebreid assortiment aan veiligheidsproducten.

Online een nieuwe vlakschuurmachine bestellen

Je bestelt bij GAMMA je nieuwe vlakschuurmachine of bandschuurmachine eenvoudig online. Voor de meeste modellen geldt: vóór 21.00 besteld, de volgende dag in huis. Zo hoef je niet te wachten om te beginnen met jouw klus! Denk je de schuurmachine maar eenmalig te gaan gebruiken? Bij GAMMA is het ook een optie om een goede vlakschuurmachine te huren. Ook voor alle accessoires die je nodig hebt bij het schuren kun je bij ons goed terecht: van schuurbanden, -stroken en -schijven tot vellen schuurpapier in verschillende formaten.

Bekijk alle vlakschuurmachines en bandschuurmachines in de GAMMA webshop en bestel jouw schuurmachine direct online! Wil je je liever persoonlijk laten informeren over de verschillende modellen? In de bouwmarkt bij jou in de buurt staan onze medewerkers klaar je te helpen bij het kiezen voor de juiste vlakschuurmachine!

Recent bekeken