toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Figuurzaagmachines

43 resultaten
Bekijk de TOP 10

Een elektrische figuurzaag, of een figuurzaagmachine, heb je nodig hebt voor het fijnere zaagwerk. Je hoeft de zaag niet zelf vast te houden en te bedienen, want een figuurzaagmachine staat is gemonteerd op een stevige voet. Je hebt dus allebei je handen vrij om je werkstuk langs de zaag te geleiden. De hoek van het zaagblad met de zaagtafel kun je zelf vast instellen, variërend tussen 0 en 45 graden, zodat je nauwkeurig kunt werken.

FERM figuurzaagmachine

De FERM figuurzaagmachine is een robuuste, eenvoudige en krachtige figuurzaagmachine met gietijzeren behuizing, waarmee je zeer precies kunt zagen. De meegeleverde verstekgeleider zorgt voor de meest nauwkeurige resultaten. Dankzij het professionele stofblaassysteem blijft het werkoppervlak schoon en houd je perfect zicht op de zaaglijn. De werktafel is instelbaar van 0 tot 45 graden. Daarnaast wissel je snel van zaagblad door het snelwisselsysteem.

Decoupeerzaag

Met een decoupeerzaag kun je heel goed recht zagen, maar omdat het fijne zaagje zo wendbaar is, is de zaag ook heel geschikt om in bochten mee te zagen. Dit kan handig zijn als je een gat voor de spoelbak in het keukenblad wil zagen. Ook het doorzagen van PVC-leidingen of het afronden van hoeken doe je met een decoupeerzaag.

Recent bekeken