toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Zaagtafels

19 resultaten
Bekijk de TOP 10

Zaagtafel kopen bij GAMMA

Moet jij voor je volgende klus grote planken of balken zagen? Of moet je heel nauwkeurig afkorten of lange zaagsnedes maken? In al deze gevallen is het ontzettend handig om gebruik te maken van een zaagtafel. De zaagtafel, ook wel zaagbank of tafelzaag genoemd, ondersteunt het materiaal dat je gaat zagen voor optimale stabiliteit. Bekijk alle zaagtafels online in de GAMMA webshop, of kom langs in de bouwmarkt om je te laten informeren over de verschillende modellen.

Professionele zaagtafel kopen

Je bent bij GAMMA aan het juiste adres als je een professionele zaagtafel wilt kopen. Je hebt in onze bouwmarkten en webshop ruime keuze uit verschillende zaagtafels, zodat je altijd de geschikte zaagbank hebt voor jouw klus. Zo kies je uit zaagtafels in verschillende formaten en met meer of minder vermogen. Als je regelmatig dikke planken of stevig hout moet bewerken, is het verstandig om te kiezen voor een zaagtafel met veel vermogen. Sommige tafels zijn zelfs voorzien van stofafzuiging: zo werk je extra veilig en hoef je achteraf niet zo lang op te ruimen. Weet je nog niet precies welke zaag je nodig hebt voor jouw werkzaamheden? Lees hier meer over het kiezen van de juiste zaagmachine!

De beste zaagtafel of zaagbank bij GAMMA

Wat ook je budget is, je vindt bij GAMMA de beste zaagtafel voor jouw situatie. Het voordeel van een zaagtafel is dat je niet de zaag beweegt, maar het materiaal. Zo kun je heel precies en veilig te werk gaan. Wist je dat je met een zaagtafel ook andere materialen kan bewerken dan alleen hout? Afhankelijk van het zaagblad kan je de zaagbank ook gebruiken om bijvoorbeeld metaal of kunststof mee te zagen. Kies voor een tafelzaag van ons eigen huismerk, of ga voor een zaagbank van merken als Bosch, Makita of Scheppach. Als je het zagen van jouw bouwmaterialen liever overlaat aan iemand anders, ga je naar een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt. In alle GAMMA bouwmarkten is er een zaagservice beschikbaar waar een ervaren medewerker jouw plaatmateriaal voor je in het juiste formaat zaagt. Voor GAMMA voordeelpashouders is deze service bovendien gratis!

Online cirkelzaagtafel kopen

Een cirkelzaagtafel gebruik je om laminaat of lange latten op maat te zagen. Deze zaag zorgt voor een stabiel werkblad waar je nauwkeurig op werkt. Met een cirkelvormig zaagblad en een spouwmes is hij bovendien ook geschikt voor minder brede planken of plaatmateriaal. Door het kantelbare zaagblad kan je met een cirkelzaagtafel ook prima verstek zagen. Toch bredere planken zagen? Gebruik dan een rolsteun ter ondersteuning van de cirkelzaagtafel. Niet elke zaagtafel is uitgerust met een onderstel. Beschik je zelf al over een geschikte werkbank? Dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om je nieuwe zaag op je eigen werkbank te plaatsen.

Bekijk alle zaagtafels in de webshop en koop jouw nieuwe zaagbank gemakkelijk online. Wil je meer informatie over de verschillende modellen? Je bent van harte welkom in de GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt voor advies van één van onze medewerkers.

Recent bekeken