• Schraag
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Schraag

5 resultaten

Of je nu gaat behangen, schilderen of zagen: met schragen maak je dit soort klussen een heel stuk eenvoudiger. Je plaatst de schragen uit elkaar waarbij je rekening houdt met de breedte van het materiaal dat je wilt gaan schilderen of gaan zagen. Voor veel mensen is de standaard hoogte van een schraag ideaal. Maar zoek je toch naar andere hoogtes? Kies dan voor verstelbare schragen binnen ons assortiment.

Wat zijn schragen?

Schragen gebruik je in principe als een extra steun of werkbank tijdens het klussen. Bijvoorbeeld als je een plint of een deur wilt schilderen of een houten plank moet doorzagen. Je kunt schragen ook gebruiken in combinatie met een werkbank en ter ondersteuning van grotere voorwerpen. De vorm van een schraag is in uitgeklapte stand altijd de letter A. Sommige schragen zijn zelfs verstelbaar zodat je gemakkelijk op elke gewenste hoogte kunt werken.

Schragen: GAMMA heeft verschillende soorten

De ene schraag is natuurlijk de andere niet en GAMMA heeft dan ook verschillende soorten schragen in het assortiment. Zo vind je bij ons onder andere:
houten schragen;
metalen schragen;
• en verstelbare schragen.
De meest eenvoudige (en voor velen ook meest bekende) zijn de houten schragen. Maar tegenwoordig vind je ook steeds meer metalen schragen en kunststof schragen. En om het je tijdens het klussen nog gemakkelijker te maken, zijn sommige van onze schragen ook nog eens in hoogte verstelbaar. Kijk bij je keuze voor een set schragen ook goed naar de maximale belasting. Zo weet je zeker dat je de door jou gekozen schragen goed kunt gebruiken voor de klus die je wilt gaan klaren.

De voordelen van schragen kopen bij GAMMA

Of je nu schragen bij GAMMA wilt kopen of compleet andere spullen uit onze bouwmarkt nodig hebt: profiteer van al onze voordelen. Zo heb je bij ons:
• een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• de mogelijkheid om zelf je bezorgdag te kiezen;
• de mogelijkheid om vragen stellen via de handige kluschat;
• uitgebreide informatie met tips en adviezen via ons klusadvies.

Recent bekeken