Je gekozen filters: wis filters
Meer informatie
toon meer toon minder
Meer informatie
toon meer toon minder
Meer informatie
Meer informatie


1 resultaten
HANDSON Holpijpset Maat:4 - 6 - 8 - 10 mm (
2 klantreviews
Materiaal doeloppervlak: Leder, Papier, Rubber, Textiel, Tapijt Soort materiaal: Staal, Gehard staal
Met de HANDSON gatenponsset brengt u gaten aan in materialen, zoals papier, leder, textiel en tapijt. Dit doet u met behulp van een hamer. Aan de onderkant van de pons bevindt z... Met de HANDSON gatenponsset brengt u gaten aan in materialen, zoals papier, leder, textiel en tap...
16.
19
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in holpijp

Leer, tapijt, papier of textiel: overal kun je gaten in stansen. Als je maar het juiste gereedschap hebt! Nou, daarvoor ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Tussen onze beitels, gutsen en drevels vind je ook de holpijp die je nodig hebt voor het maken van gaten in jouw gewenste materiaal. Zoals altijd bieden we je goede producten met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Zowel online als in de bouwmarkt. Bekijk ons assortiment in onze webshop en je kunt direct je ideale holpijp kopen.

Welke diameter zoek je?

Misschien heb je maar heel kleine gaten nodig, maar het kan ook zijn dat je gaten wilt stansen met een flinke diameter. Daarom hebben we handgereedschap in verschillende maten voor je. In onze webshop heb je keuze uit holpijpen met de volgende diameters:
- 4 mm
- 6 mm
- 8 mm
- 10 mm

Eenvoudig je selectie maken in onze webshop

Het grote voordeel van ons online assortiment is dat je heel snel de verschillende specificaties op een rij kunt zetten. Aan de linkerkant in het menu selecteer je daardoor eenvoudig de holpijp die voor jouw klus het beste past. Zo kun je bijvoorbeeld een selectie maken op basis van de prijscategorie, breedte, hoogte, lengte en diameter. Maar je kunt ook je keuze maken op basis van de reviewscore die de producten hebben gekregen van andere klanten. Deze ervaringen helpen jou weer bij het kopen van je ideale holpijp.

Zoek je klusadvies? GAMMA helpt je verder!

Als je een echte klusser of handwerker bent, dan weet je al precies hoe je jouw nieuwe holpijp moet gebruiken. Maar hoe zit het met andere klussen in en om huis? Wij helpen je daar graag verder mee. Op onze site vind je een hele afdeling met klusadvies. Deze tips komen vast goed van pas. Heb je nog een klusvraag? Stel hem aan onze kluschat. Rechtsonder op elke pagina vind je het icoon hiervoor. Klik erop en wij helpen je verder.

Recent bekeken