tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Torx-schroevendraaiers

14 resultaten
Bekijk de TOP 10

Torx-schroevendraaier kopen bij GAMMA

Torx-schroevendraaiers hebben een zespuntige ster als punt. In combinatie met de bijpassende Torx-schroeven of -bouten zorgt dit voor een ijzersterke aansluiting. Hierdoor kun je ontzettend veel kracht zetten. Je kunt bij GAMMA Torx-schroevendraaiers kopen in diverse maten: elke Torx-schroef heeft zijn eigen maat en bijbehorende schroevendraaier. Of koop een Torx-set, zodat je altijd de juiste maat schroevendraaier in huis hebt! Bekijk al het gereedschap in onze webshop en bestel jouw Torx-schroevendraaier online bij GAMMA!

Torx-schroevendraaiers in alle maten

Bij GAMMA vind je Torx-schroevendraaiers in alle maten. Deze schroevendraaiers, ook wel TX-schroevendraaiers genoemd, hebben een eigen maatvoering die loopt van TX1 tot en met TX40. Een groot verschil met normale schroeven is dat bij Torx-schroeven de maat van de schroevendraaier en de schroef of bout precies overeen moet komen. Hierdoor heb je ontzettend veel grip en zet je met relatief weinig inspanning erg veel kracht op de schroef. Bovendien springt het bitje van je Torx-schroevendraaier niet zo makkelijk uit de schroef. Zo werk je een stuk sneller en bespaar je jezelf een hoop frustratie.

Torx-set bestellen bij GAMMA

Heb je vaker Torx-schroevendraaiers nodig? Dan kan het handig zijn om een Torx-set te kopen. TX-schroevendraaiers komen in tal van klusjes van pas: de grotere maten worden veel gebruikt bij allerlei bouwwerkzaamheden, in houtwerk of muren, terwijl de kleinere maten vaak terug te vinden zijn in allerlei elektronica. Met een Torx-set van GAMMA heb je altijd de juiste maat voorhanden. Bekijk het complete aanbod aan schroevendraaiersets in de webshop! Weet je niet precies welke schroevendraaier je nodig hebt voor jouw werkzaamheden? We vertellen je graag meer over de verschillende soorten schroevendraaiers in het assortiment, en we leggen je uit waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste schroevendraaier voor jouw klus.

Online Torx-gereedschap kopen

Je Torx-gereedschap koop je bij GAMMA gemakkelijk online. Bedenk van tevoren goed welke schroeven je precies nodig hebt, en zorg ervoor dat je de juiste maat Torx-schroevendraaiers in huis hebt voor jouw klus. In onze webshop vind je altijd de passende Torx-schroevendraaier voor jouw klus. Voor het grootste deel van het assortiment geldt bovendien: vandaag besteld, de volgende werkdag in huis. Ook voor de bijbehorende schroeven en ander handgereedschap ben je bij ons aan het goede adres.

Bekijk al het Torx-gereedschap online en bestel jouw nieuwe Torx-schroevendraaiers direct in de webshop. Of kom langs in de GAMMA bouwmarkt bij jou in de buurt en laat je door onze deskundige medewerkers adviseren over de verschillende soorten schroeven en schroevendraaiers.

Recent bekeken