Inbussleutel

5 resultaten
GAMMA multi-fit koppeling sleutel
(2)
19.
99
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Beoogd gebruik: Centrale verwarming (cv), Leidingen Materiaal: Metaal Toepassing: Los-/vastdraaien

Voor het monteren van inbusbouten gebruik je natuurlijk een inbussleutel van GAMMA. Zo zorg je ervoor dat de bouten op de juiste manier vastgeschroefd worden, met een stevige constructie als resultaat. De juiste sleutel voor elke bout vind je bij ons in zowel de webshop als in de bouwmarkten. Bekijk hier de verschillende soorten inbussleutels die we voor je hebben. Maak een selectie op merk, maat en prijs. Zo kun je eenvoudig jouw ideale inbussleutel kopen.

Welke inbussleutel is ideaal voor jou?

Bij GAMMA kun je kiezen uit verschillende merken inbussleutel:
- GAMMA
- Novidade

Niet alle bouten zijn hetzelfde. Daarvoor heb je verschillende soorten inbussleutels. Het is belangrijk dat je dus vooraf weet welke maat sleutel je zoekt. Als je de maat wilt weten die je zoekt, meet je de afstand tussen de twee tegenover elkaar liggende vlakke zijden van de binnenkant van de bout. Meet de maat bout en kies jouw inbussleutel.

Zo koop je de juiste inbussleutel

Kies eerst de categorie waarvoor je de inbussleutel wilt gebruiken. Dit kan voor inbusschoreven, centrale verwarming, of voor het koppelen van leidingen. Daarnaast kun je nog selecteren op de maat die je zoekt en de lengte van de inbussleutel. Heb je een bepaalde prijs in gedachten die je maximaal wilt uitgeven? Dan kun je ook op prijs selecteren. Als je op reviewscore selecteert, kun je jouw keuze baseren op de ervaringen van anderen. Pas de juiste selectie toe en kies de inbussleutel die voldoet aan jouw wensen.

Inbussleutel gebruiken: onze tips

Om een inbussleutel te gebruiken, heb je ook bijpassende bouten nodig. Heb je die nog niet? Dan kun je daarvoor ook terecht bij GAMMA. Bekijk hier het online assortiment inbusbouten. Maak een selectie uit ons uitgebreide aanbod bouten, zodat de verbindingen die je gaat maken stevig en stabiel worden. Wil je meer weten over een bepaald product? Dan ben je van harte welkom in één van onze bouwmarkten, of chat met een expert en krijg klusadvies via onze GAMMA kluschat.

Recent bekeken