• Ratelsleutel
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Ratelsleutel

12 resultaten

Ken je dit probleem? Je moet een bout of moer vastdraaien (of juist los) maar er is niet genoeg ruimte om met een sleutel volledig ronddraaiende bewegingen te maken. Hierdoor duurt het extra lang voordat je een bout of moer vast- of losgedraaid hebt. Op zo’n moment biedt een ratelsleutel gelukkig uitkomst.

Wat is een ratelsleutel eigenlijk?

Met een ratelsleutel kun je gemakkelijk een bout of moer aan- of losdraaien. Zo’n sleutel zorgt ervoor dat je de draairichting kunt vasthouden terwijl je de ratel heen en weer beweegt. Bij een normale sleutel moet je de sleutel steeds loshalen en weer vastzetten als de bout of moer op een plek zit waar je niet goed bij kunt.

Ratelsleutels van GAMMA

Bij GAMMA heb je de keuze uit ratelsleutels van verschillende formaten. Voor elke moerdikte is er dus wel een ratelsleutel in ons assortiment te vinden. Het handige is dat je de ratelsleutels zowel links- als rechtsom kunt gebruiken. Het enige dat je dan moet doen is de ratelsleutel omkeren. Ze zijn bovendien voorzien van een knikmechanisme, waardoor je ze gemakkelijk vanuit allerlei hoeken en standen aan- en losdraait.

Complete set ratelsleutels

Het is ook mogelijk om een complete set met ratelsleutels te kopen. Zo is er bijvoorbeeld een ratelschroevendraaier met pistoolgreep bij GAMMA verkrijgbaar. De 25-delige set wordt dan geleverd in een koffer. Zo heb je direct allerlei verschillende soorten sleutels en schroevendraaiers binnen handbereik.

Wil je ook een of meerdere ratelsleutels of een ratelsleutelset kopen? Maak dan een keuze uit ons assortiment, zowel in de winkel als online. Als je online bij ons bestelt, kun je je product vanaf de volgende dag al in huis hebben. Of laat het bezorgen bij een winkel bij je in de buurt zodat je het ophaalt op een moment dat jou het beste uitkomt.

Recent bekeken