• GAMMA
3 resultaten
GAMMA reformladder 3x8 treden 20% korting 20% korting
(15)
Aantal treden (inclusief eventueel platform): 8.0 Max. werkhoogte: 586.0cm Opbergdiepte: 17.0cm
De GAMMA reformladder 3x8 is een lichtgewicht ladder die uitermate geschikt is voor klussen in en rond het huis. Dankzij de breedte van de sporten en de manier waarop deze aan d... De GAMMA reformladder 3x8 is een lichtgewicht ladder die uitermate geschikt is voor klussen in en...
154.
40
193.00
Aanbieding nog 9 dagen geldig
Bekijk alles in reformladder
GAMMA reformladder 3x6 treden 20% korting 20% korting
(18)
Aantal treden (inclusief eventueel platform): 6.0 Max. werkhoogte: 455.0cm Opbergdiepte: 17.0cm
De GAMMA reformladder 3x6 is een lichtgewicht ladder die uitermate geschikt is voor klussen in en rond het huis. Dankzij de breedte van de sporten en de manier waarop deze aan d... De GAMMA reformladder 3x6 is een lichtgewicht ladder die uitermate geschikt is voor klussen in en...
117.
60
147.00
Aanbieding nog 9 dagen geldig
Bekijk alles in reformladder
GAMMA reformladder 3x10 treden 20% korting 20% korting
(23)
Aantal treden (inclusief eventueel platform): 10.0 Max. werkhoogte: 7.69cm Opbergdiepte: 18.0cm
De GAMMA reformladder 3x10 is een lichtgewicht ladder die uitermate geschikt is voor klussen in en rond het huis. Dankzij de breedte van de sporten en de manier waarop deze aan ... De GAMMA reformladder 3x10 is een lichtgewicht ladder die uitermate geschikt is voor klussen in e...
208.
80
261.00
Aanbieding nog 9 dagen geldig
Bekijk alles in reformladder

Zoek je een trap waarmee je goed kunt klussen en wil je flexibel zijn in hoe je deze trap gebruikt? Dan is een reformladder vaak een goede keuze. Bij GAMMA vind je een uitgebreid assortiment reformladders. Er zijn verschillende merken van dit type trap op dit moment verkrijgbaar bij ons, waaronder:
Altrex
RentPartner
• en ons eigen GAMMA-merk.
Ook het aantal delen en het aantal treden per deel kan bij reformladders verschillend zijn. Kijk dus goed naar hoe hoog je je trap wilt hebben en in hoeveel delen je hem wilt kunnen verstellen als je een reformladder gaat kopen.

Wat is een reformladder?

Een reformladder is een speciaal soort ladder die je vrijstaand op kunt stellen of in de zogeheten A-stand kunt zetten. Gebruik je hem vrijstaand? Dan mag hij nooit hoger beklommen worden dan het scharnierpunt. Het is ook mogelijk om een reformladder als opsteekladder te gebruiken. Reformladders zijn geschikt voor allerlei soorten klussen in en om je huis. Zet hem bijvoorbeeld tegen de muur om je dakgoten te reinigen. Of zet hem vrijstaand neer als je bezig bent met schilderen of behangen. In principe is een reformladder dus een combinatie van een ladder en een trap.

Reformladder met antislip

Je vindt het ongetwijfeld belangrijk dat je veilig op je trap kunt staan als je aan het werk bent. Vandaar dat je bij GAMMA reformladders vindt die voorzien zijn van antislip oplossingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan antislip voetstukken. Die zorgen ervoor dat je je voeten gemakkelijk op de traptredes plaatst en je een goede grip ervaart. Maar ook op andere plekken van de trap is aan je veiligheid gedacht. Zo zorgt een stabiliteitsbalk vaak voor extra stabiliteit op de trap en zorgt een veiligheidspal ervoor dat de trap niet ongewild in kan schuiven.

Reformladder kopen bij GAMMA

Waar je je ladder ook voor nodig hebt, bij GAMMA vind je reformladders in allerlei soorten en maten. Bestel de reformladder van je voorkeur direct online of kies er eentje uit in een van onze GAMMA-winkels. Er is vast en zeker een winkel van ons bij jou in de buurt.

Recent bekeken