• Vlag
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Vlag

7 resultaten

Als je een boot hebt, dan wil je daar waarschijnlijk ook een mooie vlag op hebben. Bij GAMMA vind je verschillende soorten decoratieve vlaggen. Laat aan anderen zien uit welk land je komt of geef je boot de uitstraling mee waar je altijd al naar op zoek was. Bijna alle vlaggen uit ons assortiment zijn online te bestellen. Bekijk het assortiment en kies de vlag van je voorkeur uit.

De functie van een bootvlag

Natuurlijk, een vlag op een boot heeft vaak een decoratieve functie. Je laat er bijvoorbeeld mee zien uit welk land je komt. En het zorgt voor herkenbaarheid voor de andere varende mensen om je heen. Maar naast een decoratieve functie heeft het hijsen van een vlag op je boot nog een ander voordeel. Je geeft er namelijk ook globaal de windrichting mee aan. Handig als je aan het zeilen bent. Al onze vlaggen zijn gemaakt van polyester en zijn dan ook (in vergelijking met katoenen vlaggen) zeer weersbestendig.

Soorten vlaggen voor je boot

Je kunt bij GAMMA terecht voor verschillende soorten vlaggen voor op je boot. Je hebt daarbij de keuze uit een landenvlag, zoals de vlag van bijvoorbeeld Nederland of Duitsland. Wil je iets meer de piraat in jezelf naar boven halen? Kies dan voor de zwarte piratenvlag met daarop een afbeelding van een schedel en botten. Je ziet het, het is maar net wat je met je boot naar anderen toe wilt uitstralen.

De voordelen van een vlag kopen bij GAMMA

Of je nu een vlag, een stootwil of compleet andere watersportbenodigdheden uit onze bouwmarkt nodig hebt: bij ons profiteer je van verschillende voordelen. Niet alleen online maar ook in de bouwmarkt.
• Zo hebben we een ruime webshopvoorraad die bestaat uit meer dan 30.000 artikelen.
• Je kunt bij ons zelf een voorkeur voor een bezorgdag aangeven.
• We hebben een handige kluschat om al je klusvragen te stellen.
• We geven je uitgebreide informatie met tips en adviezen via ons klusadvies.

Recent bekeken