tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Deuvel

14 resultaten

De mooiste houtverbindingen maak je met deuvels. Superstevig en onzichtbaar: wat wil je nog meer? Bovendien is een deuvel heel eenvoudig aan te brengen in het hout. Een paar tikken met een hamer en je deuvel zit goed vast door de ribbels waarmee hij zich vastzet in het boorgat. Bij ons kun je het juiste type deuvel kopen voor jouw klus. Bekijk ons ruime assortiment online of kom naar onze bouwmarkt. Voor je het weet, heb je de deuvels én de juiste klusinformatie om verder te kunnen.

Stappenplan verbinding met deuvels maken

Bij GAMMA vind je de beste klusproducten voor een goede prijs/kwaliteitverhouding. Maar ook wanneer je daadwerkelijk aan de slag gaat met je klus, kun je op ons rekenen met het juiste klusadvies. Heb je nog niet veel ervaring met deuvels en wil je meer weten over het maken van een deuvelverbinding? Geen probleem! Dat lees je in ons stappenplan Verbinding met deuvels maken. Hier staat in 13 stappen exact uitgelegd hoe je de beste verbinding maakt in jouw houtklus.

Welk type deuvel kies je?

Voordat je aan de slag gaat, bepaal je eerst welk type deuvels je nodig hebt. Hiervoor kijk je naar de diameter van de deuvels en de dikte van het hout.
- Is het te verbinden hout niet dikker dan 18mm, dan zijn 6mm deuvels meestal voldoende.
- Voor hout tot 22mm dik kies je deuvels van 8 mm.
- Gebruik voor het verbinden van dikker materiaal (bijvoorbeeld balkjes) deuvels van 10mm dikte.

Meer weten? Vraag het onze kluschat!

Het klusadvies dat GAMMA je op allerlei gebieden biedt, helpt je verder. Dat geldt ook voor onze kluschat. Heb je nog een vraag over de juiste deuvel kopen of over het gebruiken ervan? Klik dan rechtsonder op de pagina op het icoon voor de chat. Wij helpen je graag verder met het juiste antwoord!

Recent bekeken