toon meer toon minder
toon meer toon minder
  • Wandplaat
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Wandplaat

11 resultaten

Ben je aan het klussen in huis en heb je een tussenwand gemaakt? Maar wil je deze wand niet laten stucen en zoek je naar een andere oplossing? Dan zijn wandplaten misschien de juiste oplossing voor je. Daarmee zorg je voor een decoratieve afwerking van je muren. Of je nu kiest voor gekleurde wandpanelen of liever met wit gestucte platen aan de slag gaat: het is allemaal mogelijk bij GAMMA. Neem een kijkje in ons online assortiment en bestel de platen van je voorkeur.

Wandplaten bevestigen

Het is helemaal niet moeilijk om wandplaten aan je muren te bevestigen. Er wordt gebruikgemaakt van een uniek systeem dat je in staat stelt om snel en eenvoudig je muur netjes af te werken. Vergeet gedoe met structuurverf en het stucen van muren: door het plaatsen van wandplaten heb je niet alleen een praktische, maar ook nog eens een hele mooie oplossing in handen.

Soorten wandplaten

Als je op zoek bent naar wandplaten, dan kun je bij GAMMA terecht voor platen van twee verschillende merken. We hebben het dan over wandplaten van de merken:
• CanDo en
• Agnes.
De CanDo-wandplaten zijn geschikt als afwerkingsplaten. Ze worden ook wel decorpanelen genoemd en zijn ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes (mits die goed worden geventileerd). De Agnes-platen zijn wit gestucte platen. Het voordeel is dat de schroeven die hierbij gebruikt worden niet zichtbaar zijn. Dat komt door het speciale tong-groefsysteem.

Wandplaat kopen bij GAMMA

Wil je ook je wandplaten bij GAMMA kopen? Breng dan een bezoek aan een van onze bouwmarkten of bestel je gewenste platen voor aan de muur gemakkelijk in onze webshop. Het voordeel van online shoppen bij ons is onder andere dat je:
• kunt kiezen op welke dag je bestelling bezorgd wordt;
• uit een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen een keuze kunt maken;
• vragen kunt stellen via de handige kluschat;
• bij ons ook heel goed spullen kunt huren.

Recent bekeken