• Inbusbout
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Inbusbout

19 resultaten

Als je aan het bouwen bent en je moet daarbij stevige verbindingen maken, dan kun je daarvoor inbusbouten van GAMMA gebruiken. Zo zorg je voor een stabiele basis voor de rest van jouw bouw-of kluswerkzaamheden. In ons assortiment vind je dé inbusbout voor jouw klus. Bekijk hier welke verschillende soorten en maten bouten we voor je hebben. Je kunt een selectie maken op merk, prijs, lengte, breedte en aantal stuks per verpakking. Zo kun je simpel de ideale inbusbout kopen die past bij jou.

Wat is jouw ideale inbusbout?

In onze webshop vind je inbusbouten van diverse merken:
- GAMMA
- Novidade

Elke klus vraagt om een andere bout, want elke verbinding die je maakt is anders. Bepaal daarom vooraf goed welke lengte en breedte jouw inbusbout moet hebben om hem goed tot zijn recht te laten komen. Je wilt natuurlijk niet dat jouw constructie als een kaartenhuis in elkaar stort, omdat de verbindingen die je gerealiseerd hebt niet stevig genoeg zijn voor het geheel. Daarom hebben we een ruime keuze in onze webshop en bouwmarkten.

De juiste inbusbout kopen? Dat doe je zo!

Bepaal eerst hoe hoog jouw bout moet zijn om er voor te zorgen dat de verbinding stevig genoeg is. En uiteraard hoe breed de bout moet zijn om alles bij elkaar te houden zonder dat hij knapt. Misschien ben je wel op zoek naar een deeldraad inbusbout, of juist een voldraad bout. Maak dan daarin een selectie. Ben je op zoek naar een bepaald aantal bouten per verpakking? Ook daarop kun je selecteren. Maak de juiste selectie en kies de bout die past bij jouw wensen.

Inbusbouten gebruiken: onze tips

Als je de juiste bouten gekocht hebt, moeten ze daarna gemonteerd worden. Hiervoor heb je een inbussleutel, zodat je hem op de juiste manier kunt monteren en dat de bout stevig vast zit. Ook voor jouw inbussleutel kun je bij GAMMA terecht. Bekijk via de link ons assortiment en vind jouw passende inbussleutel voor jouw klus.

Recent bekeken