• Duim
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Duim

19 resultaten

Als je iets ophangt, wil je graag dat het recht en stabiel hangt. Gebruik daarom een duim van GAMMA om alles in één keer perfect op te hangen. Bij GAMMA hebben we duimen die weersbestendig zijn en dus ideaal voor buiten zijn. Maar ook duimen die geschikt zijn om binnen op te hangen. De variant die perfect is voor jou ga je in ons online assortiment vinden. Je kunt selecteren op materiaal, lengte, breedte en hoogte, waardoor je altijd jouw ideale duim vindt.

Welke duim is geschikt voor jou?

GAMMA heeft een divers aanbod duimen. Voor ieder wat wils, dus ook voor jou. Er zijn duimen voor zowel binnen als buiten. Alles wat je ophangt heeft verschillende eigenschappen, waardoor niet alle duimen even ideaal zijn voor het ophangen van jouw schilderij of beeld. Het zou vervelend zijn als het ineens van de muur zou vallen! Kies daarom de juiste dikte en lengte van de duim, zodat je zeker weet dat jouw schilderij of beeld stevig en stabiel blijft hangen.

Zo koop je jouw ideale duim

Bepaal eerst of je binnen of buiten een duim wilt gebruiken. Of moet de duim van een bepaald materiaal zijn, bijvoorbeeld om te voorkomen dat de duim gaat roesten in de badkamer? Selecteer dan eerst op materiaal. Wil je dat je duim niet opvalt? Kies dan in de kleurfamilie die het meeste camouflage biedt en selecteer daarop. Vergeet vooral niet om de juiste dikte en lengte te kiezen. Als je iets wilt ophangen wat zwaarder is dan normaal, gebruik dan een dikkere en langere duim zodat je zeker weet dat hij stabiel aan de muur hangt. Misschien heb je een minimaal aantal duimen nodig, selecteer dan op de hoeveelheid duimen per verpakking. Pas de juiste filters toe en selecteer jouw duim!

Hulp nodig? Gebruik de GAMMA kluschat!

Zie je bij het klussen overal haken en ogen aan zitten? Geen paniek! GAMMA helpt je verder. Via onze live kluschat kun je profiteren van de kennis van een van onze experts. Dit kan op doordeweekse dagen tussen 9.00 en 21.00 uur. Op zaterdag is er iemand te bereiken tussen 9.00 en 17.00 uur en ‘s zondags tussen 12.00 en 17.00 uur.

Recent bekeken