Je gekozen filters: wis filters
Meer informatie
  • S-haak
toon meer toon minder
Meer informatie


2 resultaten
Duraline ophanghaak s-vormig grijs
2 klantreviews
Materiaal: Metaal, Kunststof Bevestigingsmethode: Schroeven Geschikt voor: Touwen, Tuin, Gereedschappen
De Duraline ophanghaak s-vormig grijs is een eenvoudige haak van metaal en een grijze kunststof beschermlaag. Deze haak is universeel en te gebruiken voor veel verschillende doe... De Duraline ophanghaak s-vormig grijs is een eenvoudige haak van metaal en een grijze kunststof b...
3.
09
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in s-haak
S haak verzinkt 4 4st GAMMA
Materiaal: Metaal Bevestigingsmethode: Hangend Afwerking: Verzinkt
S-haken worden gebruikt om lichte voorwerpen mee op te hangen of om te verbinden. GAMMA s-haak 30 mm verzinkt 4 stuks zijn gemaakt van metaal en hebben een aantrekkelijke zinkkl... S-haken worden gebruikt om lichte voorwerpen mee op te hangen of om te verbinden. GAMMA s-haak 30...
1.
89
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in s-haak

Wil je verschillende soorten spullen met elkaar verbinden of ophangen? Dan kan een S-haak ideaal zijn. Gebruik een S-haak bijvoorbeeld als garderobehaak aan je kapstok. Of voorzie je keuken van meerdere S-haken om bijvoorbeeld handdoeken en theedoeken aan op te hangen. Je kunt er ook voor kiezen om een staaldraad aan de muur te bevestigen en daar de S-haken aan te bevestigen. Wil je ook een S-haak kopen? Bij GAMMA heb je de keuze uit verschillende soorten en formaten. Zo hebben we goudkleurige S-haken van 20 en 30 millimeter en ook verzinkte S-haken van 80 millimeter. Kies de haak die het beste geschikt is voor de toepassing die je op het oog had.

Wat is een S-haak?

Zoals eerder al is aangegeven gebruik je een S-haak om iets aan op te hangen of om zaken met elkaar te verbinden. Dat kan bijvoorbeeld aan het plafond zijn, maar ook aan de muur of aan een speciaal daarvoor gemaakte buis of draad. Ze zijn dus zeer multifunctioneel in gebruik.

S-haken: GAMMA helpt je waar nodig

Wil je ook aan de slag met s-haken voor het ophangen van bijvoorbeeld keukenspullen? Maar weet je niet goed hoe je dan te werk moet gaan? Neem dan contact met ons op via onze handige kluschat. Daar stel je al je vragen die je maar kunt hebben tijdens het klussen. GAMMA helpt je namelijk graag om je woonsituatie te verbeteren. Onder andere door middel van adviezen, tips, ideeën en inspiratie. En heb je nog meer klusspullen nodig? Check op onze website dan de artikelvoorraad van de GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt.

De voordelen van S-haken kopen bij GAMMA

Of je nu s-haken bij GAMMA wilt kopen of andere spullen nodig hebt: ontdek de vele voordelen die GAMMA je biedt. Zo profiteer je bij ons van:
• een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• de mogelijkheid om zelf je bezorgdag te kiezen;
• vragen stellen via de handige kluschat;
• tips en adviezen via ons klusadvies.

Recent bekeken