toon meer toon minder
toon meer toon minder
  • Schakelketting
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Schakelketting

17 resultaten

Als je bij een schakelketting direct aan een sieraad denkt, dan ben je hier op de verkeerde plek beland. Een schakelketting kan namelijk ook gebruikt worden voor allerlei klussen in en om het huis. Of als veiligheidsmaatregel op plekken waar tijdelijk even niemand geacht wordt te komen. Als je zelf een schakelketting wilt kopen, neem dan eens een kijkje in het ruime assortiment van GAMMA. Zeker weten dat je bij ons altijd vindt wat je nodig hebt.

Schakelketting voor uiteenlopende toepassingen

Een schakelketting kun je gebruiken voor diverse toepassingen.
- Heb je bijvoorbeeld een nieuwe lamp gekocht? Met een schakelketting hang je deze gemakkelijk op aan het plafond.
- Ook hangplantpotten zijn ideaal om met behulp van een schakelketting in je woonkamer op te hangen.
- Veel van de schakelkettingen in het assortiment van GAMMA zijn verzinkt, wat inhoudt dat ze beter bestand zijn tegen corrosie. Hierdoor wordt de levensduur verlengd.
Maar er bestaan ook heel andere soorten schakelkettingen, zoals bijvoorbeeld een kunststof veiligheidsketting met rode en witte schakels. Ideaal als je bijvoorbeeld een parkeerplaats of een weg (tijdelijk) wilt afzetten.

Welke soorten schakelkettingen heeft GAMMA?

GAMMA heeft schakelkettingen van verschillende materialen beschikbaar in het assortiment. Het is maar net waar je je schakelketting precies voor nodig hebt. Maak een keuze uit kettingen van verschillende lengte zodat je precies de juiste ketting voor je klusproject vindt.

Daarom koop je een schakelketting bij GAMMA

Wat voor producten je ook nodig hebt, bij GAMMA slaag je elke keer weer. We zijn niet voor niets de nummer één doe-het-zelf-markt van Nederland en België. Daarnaast kun je bij ons ook uitstekend terecht voor allerhande klusadvies. Bijvoorbeeld als je zelf een hanglamp wilt gaan maken. En heb je een prangende vraag? Maak dan gebruik van onze kluschat.

Recent bekeken