toon meer toon minder
  • Schuursponsje
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Schuursponsje

6 resultaten
Vero Man-Power schuurspons XL 14x7 cm 5 stuks
Kleurfamilie: Multi Binnen-/buitengebruik: Binnen,Buiten Beoogd gebruik: Universeel
De Vero Man-Power schuurspons XL 14x7 cm 5 stuks is een extra grote spons voor het verwijderen van sterk aangehecht vuil. Met ergonomische handgreep.
3.
09
Schuursponsstaaf 10 stuks
Kleurfamilie: Multi Binnen-/buitengebruik: Binnen Beoogd gebruik: Universeel
Wij raden aan de schuursponzen voor het eerste gebruik uit te spoelen. De sponzen zijn handig voor de vaatwas maar ook voor het verwijderen van hardnekkige vlekken in de keuken.
0.
99
Alleen in bouwmarkt te koop
Schuurspons met handgreep 4 stuks
Kleurfamilie: Geel,Groen Binnen-/buitengebruik: Binnen Beoogd gebruik: Universeel
De sponzen zijn handig voor het verwijderen van hardnekkige vlekken van de vaatwas en in de keuken. Deze spons is voorzien van een handgreep wat zorgt voor een goede grip. Voor ...
1.
19
Alleen in bouwmarkt te koop
Zeepwolspons 20 stuks
Binnen-/buitengebruik: Binnen Beoogd gebruik: Universeel Materiaal: Staal
Zeepwolspons ideaal voor het verwijderen van hardnekkig vuil en vet van het fornuis of uit pannen.
1.
49
Alleen in bouwmarkt te koop
Schuurspons krasvrij 4 stuks
Kleurfamilie: Blauw,Groen Binnen-/buitengebruik: Binnen Beoogd gebruik: Universeel
Deze schuursponzen zijn handig voor het verwijderen van hardnekkige vlekken. Met deze spons schuurje krasvrij. Deze spons is voorzien van een handgreep wat zorgt voor een goede ...
1.
49
Alleen in bouwmarkt te koop

Heb je voor een klus in of om je huis schuursponsjes nodig? Bijvoorbeeld omdat je hout of metaal moet ontvetten en reinigen voordat je kunt gaan schuren? Bij GAMMA heb je de keuze uit verschillende soorten schuursponsjes van uiteenlopende merken. Die merken zijn:
Sorbo
IBEX
Vero.

Wat kun je met een schuursponsje?

Je kent het schuursponsje (dat ook vaak een groene spons wordt genoemd) ongetwijfeld als schoonmaakproduct. Hartstikke handig om even het aanrecht mee af te doen of om te gebruiken tijdens de afwas. Als je pannen weer eens van die aangekoekte etensresten bevatten bijvoorbeeld. Maar ook als je gaat klussen, komen schuursponsjes vaak heel goed van pas. Bijvoorbeeld bij het reinigen, ontvetten en licht opschuren van bestaand schilderwerk. En wil je iets ontroesten? Ook dan is een schuursponsje de perfecte oplossing.

Voordeel van een schuursponsje

Gebruik je een schuursponsje voor de nabewerking van al geschuurde houten of metalen ondergronden? Het fijne is dat dit soort sponsjes zich altijd naar het te vormen oppervlak vormen. Ideaal als je ongelijke oppervlakken wilt behandelen zoals radiatoren of geprofileerd meubilair. Schuursponsjes kun je zowel droog als nat gebruiken en ze zijn ook nog eens uitwasbaar en daardoor dus ook herbruikbaar.

Schuursponsjes kopen bij GAMMA

GAMMA heeft verschillende soorten schuursponsjes in het assortiment. Kies een sponsje dat het meest geschikt is voor de klus die je op het oog hebt. Bestel ze online of breng een bezoek aan een van onze GAMMA-bouwmarkten. Verder profiteer je bij GAMMA altijd van de volgende voordelen:
• een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• de mogelijkheid om zelf je bezorgdag te kiezen;
• vragen stellen via de handige kluschat;
• tips en adviezen via ons klusadvies.

Recent bekeken