toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Ladegeleiders

20 resultaten

Ladegeleiders kopen bij GAMMA

Ladegeleiders zorgen ervoor dat je een lade soepel uit een kast kan laten bewegen. Zonder laderail zou je lade stroef over het hout schuiven. Zodra je lade wat voller raakt, is deze dan vrijwel niet meer te openen of te sluiten. Door een ladegeleider te kopen, los je dat probleem eenvoudig op en is het openen van een lade meteen een stuk prettiger en eenvoudiger. Ook als je zelf een ladekast hebt ontworpen, dan maak je jouw kast helemaal compleet met de juiste ladegeleiders. Voor elke maat kast en lade is er een passende laderail te vinden met kogelladegeleider, zodat een lade zo soepel mogelijk opent en sluit. Kortom, zelf een ladekast in elkaar zetten, hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Onze ladegeleiders in verschillende afmetingen maken het je gemakkelijk.

Ladegeleiders voor elke klus in alle soorten en maten

Voor de bewegende delen van een kast zorg je met een kogelladegeleider voor een moderne en efficiënte oplossing, verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals metaal of wit. Bestaande kasten verbeter je door laden uit te breiden met een ladegeleider die kogelgelagerd is of door een andere passende ladegeleider te kopen. Voor de deuren van kasten gebruik je geen kogelladegeleider, maar pas je meubelscharnieren toe. Het grote voordeel van een goede ladegeleider die kogelgelagerd is, is dat je deze nauwelijks hoort tijdens het gebruik. De lade gaat vrijwel geruisloos en soepel open en dicht. Een ander voordeel is dat je lades er niet meer gemakkelijk uit kunnen vallen. Goede ladegeleiders zijn voorzien van een stop, zodat je niet ineens met een volle lade in je hand staat. En moet de lade er toch een keer in zijn geheel uit? Dan til je de lade eenvoudig schuin naar boven op.

Ladegeleiders in verschillende afmetingen

Ladegeleiders van alle verschillende soorten en maten vind je bij je GAMMA-bouwmarkt. Er is er altijd een in de buurt. Voor elke kast hebben we een passende laderail in het assortiment, van rolgeleiders tot softclose geleiders en push-open geleiders. Qua formaten moet je denken aan ladegeleiders van 300 mm tot 700 mm lang. Meer advies nodig? In de bouwmarkt helpt een medewerker je graag de perfecte ladegeleider te kopen. Weet je al precies welke ladegeleiders je nodig hebt? Bestel de benodigdheden voor jouw klus dan eenvoudig online. Vandaag besteld is morgen al in huis! Bekijk ook onze andere meubelbeslagaccessoires, zoals mooie knoppen en grepen om je ladekast helemaal af te maken.

Recent bekeken