toon meer toon minder
  • Decoratie folie
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Decoratie folie

51 resultaten

Is je interieur toe aan een nieuwe look? Dan gebruik je decoratie folie van GAMMA. Makkelijk en snel geef je jouw wandmeubel, kastje, of raam een compleet nieuwe, trendy look. De decoratie folie is makkelijk in gebruik door zijn zelfklevende lijmlaag. Bekijk hier de verschillende soorten decoratie folie die we voor jou hebben. Selecteer op kleur, breedte, hoogte en geschikte ondergrond zodat je de ideale decoratie folie vindt!

Welke decoratie folie past het best bij jou?

Bij GAMMA vind je decoratie folie die geschikt is voor diverse soorten ondergrond.
- Meubels
- Deuren
- Ramen

Smaken verschillen, daarom bieden we jou meerdere thema’s decoratie folie. Heb je voorkeur voor een bepaald dessin of heb je liever een effen folie? We bieden je een ruime keuze in onze bouwmarkten en webshop. Kies jouw ideale decoratie folie!

De juiste decoratie folie kopen? Dat doe je zo!

Weet jij al welk onderdeel van jouw interieur toe is aan vernieuwing? Selecteer dan de juiste variant links in het menu. Heb je voorkeur qua kleur? Filter dan op kleur. Moet de decoratie folie binnen een bepaald thema passen? Of heb je decoratie folie nodig in een bepaalde breedte of hoogte? Pas de juiste filters toe die voor jou van toepassing zijn en kies de decoratie folie die bij jou past!

Decoratie folie plakken: onze tips

Zorg ervoor dat de ondergrond droog, vlak en vuilvrij is voordat je de decoratie folie gaat plakken. Dat zorgt namelijk voor het optimale resultaat. Is de ondergrond nog niet vlak? Maak de ondergrond dan eerst vlak voordat je de decoratie folie gaat plakken. Door de zelfklevende lijmlaag is het niet nodig om water te gebruiken tijdens het plakken, we raden dit zelfs af. De lijmlaag is sterk en laat niet snel los. Daarom is decoratie folie van GAMMA geschikt voor langdurig gebruik!

Recent bekeken