Meer informatie
Meer informatie


2 resultaten
Gordijnen op maat
op maat
Juiste gordijn niet gevonden? Bekijk ons assortiment stoffen in de volledig maatwerk collectie. Breedte mogelijk tot 1500 cm. Keuze uit vele extra opties. Juiste gordijn niet gevonden? Bekijk ons assortiment stoffen in de volledig maatwerk collectie. B...

Transparante gordijnen voor een gezellige woning

Ben je op zoek naar een warme sfeer in je huis? Dan zijn transparante gordijnen precies wat je nodig hebt. Bij GAMMA vind je gordijnen in standaardmaten en diverse kleuren die perfect passen bij jouw interieur.

Het concept van transparante gordijnen

Transparante gordijnen, ook wel bekend als vitrages, laten je door de dunne stof heen kijken. Vitrages dienen voornamelijk ter decoratie, geven een gezellige uitstraling en voorkomen dat grote raampartijen er kaal uitzien.

Een alternatief voor transparante gordijnen zijn inbetween gordijnen. Deze gordijnen zijn gemaakt van een dikkere stof en hebben een dichtere weving dan vitrages. Ze zijn ideaal om nieuwsgierige blikken van buitenaf tegen te houden, terwijl je nog steeds vanuit de kamer naar buiten kunt kijken.

Gemakkelijk ophangen van gordijnen

Een gordijn komt het best tot zijn recht als het vrij hangt. Laat het gordijn tot op de grond komen of stem de lengte af op de hoogte van de vensterbank. Bij GAMMA vind je kant-en-klare vitrages die je eenvoudig kunt ophangen. Bevestig de gordijnrail en hang de gordijnen op met de meegeleverde plooihaken.

Als de standaardmaat niet perfect past, kun je zowel de transparante als inbetween gordijnen gemakkelijk op maat maken. Gebruik strijkvlieseline of een naaimachine voor het gewenste resultaat.

Kies de juiste gordijnen voor elke kamer

Voordat je een keuze maakt uit het assortiment van vitrages en inbetween gordijnen bij GAMMA, is het belangrijk om te bedenken waar je de gordijnen gaat ophangen. Let niet alleen op de kleur, maar ook op de weefdikte van de stoffen. In een woonkamer met uitzicht op de tuin is inkijk van buiten minder belangrijk. Voor de slaapkamer aan de straatzijde zijn gordijnen met een dichtere stof een verstandige keuze.

Recent bekeken