• Kärcher
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Kärcher hogedrukreinigers

21 resultaten

Kärcher hogedrukreinigers kopen bij GAMMA

Ben je op zoek naar een krachtige reinigingsmachine? Dan biedt de Kärcher hogedrukreiniger uitkomst. Kärcher hogedrukreinigers zijn sterke machines waarmee je eenvoudig je auto, tuin of straat schoon spuit. Bij een hogedrukreiniger wordt water uit de waterleiding naar de hogedrukreiniger gevoerd, waarna een pomp dit water via een spuitlans door een nozzle (verstelbare opening) probeert te persen. De uiteindelijke druk is afhankelijk van de pompgrootte en de opening in de nozzle. Kärcher hogedrukreinigers zijn bij GAMMA in verschillende types verkrijgbaar.

Kärcher hogedrukreiniger K2

De Kärcher hogedrukreiniger K2 Basic is het instapmodel van Kärcher. Deze hogedrukreiniger is ideaal voor de reiniging van bijvoorbeeld fietsen, tuinmeubelen en overige vervuiling rondom het huis. De Kärcher K2 heeft een druk van 110 bar waarbij de wateropbrengst van de machine 360 liter per uur is, en dit maakt deze hogedrukreiniger geschikt voor licht gebruik. Accessoires bij dit model zijn een spuitpistool, een 3 meter lange hogedrukslang, een vuilfrees met roterende puntstraal voor de verwijdering van hardnekkig vuil en een waterfilter die de pomp beschermt tegen binnendringen van kleine vuildeeltjes.

Kärcher hogedrukreiniger K4

De Kärcher K4 hogedrukreiniger heeft een krachtige watergekoelde motor die ook nog eens duurzaam is, waardoor deze beter presteert en een langere levensduur heeft. De Kärcher K4 beschikt over een Quick Connect pistool en een 6 meter lange hogedrukslang voor het verwijderen van redelijk sterk vuil. Voertuigen, tuinhekken en fietsen maak je eenvoudig schoon met de VarioPower en de vuilfrees van deze hogedrukreiniger. Ga je voor dit type? Dan krijg je bij de Kärcher K4 hogedrukreiniger kosteloos een 1 liter Plug Clean universeel reinigingsmiddel meegeleverd.

Kärcher hogedrukreiniger K5

De Kärcher hogedrukreiniger K5 is een krachtige hogedrukreiniger speciaal voor de zwaardere schoonmaakklussen. Dit type heeft een 2100 watt watergekoelde inductiemotor, welke zorgt voor een maximale druk van 145 bar waarmee je gemakkelijk het meest hardnekkige vuil verwijdert. De hogedrukreiniger komt met een uitgebreide accessoireset, zodat je bijna iedere schoonmaakklus kunt klaren.

Hogedrukreiniger online bestellen of afhalen in de GAMMA-bouwmarkt

Heb je een Kärcher hogedrukreiniger gekozen, dan bestel je deze vandaag nog online, of kom eerst langs bij een bouwmarkt bij jou in de buurt. En ben je nog op zoek naar ander tuingereedschap? Bekijk dan ons gehele assortiment. Wanneer je toch niet tevreden bent met je aankoop, dan heb je bij GAMMA altijd 30 dagen bedenktijd.

Recent bekeken