Spades, schoppen & batsen

Bekijk de TOP 10

Ook voor diverse spades, schoppen en batsen zit u goed bij GAMMA. En heeft u een afgebroken steel van uw schop? Koop dan een nieuwe steel en repareer zo zelf uw tuingereedschap. De schoppen en spades die u bij GAMMA koopt hebben alle een stalen blad waardoor ze heel stevig zijn. Moet u gaten maken voor palen in de grond? Dan kunt u dat heel eenvoudig doen met een grondboor. Deze kunt u bij GAMMA online bestellen. Zo heeft u uw benodigde gereedschap morgen al in huis.

Tuin omspitten

U wilt uw tuin aanleggen of de tuin veranderen? Dan is het mogelijk dat u uw tuin moet omspitten. Hiervoor heeft u het juiste gereedschap nodig. Kijk eens bij GAMMA wat er allemaal te krijgen is om uw klus te klaren.

Schop, bats of schep kopen?

Met een schop of spade kunt u spitten of een gat graven. Een schep gebruikt u dan bijvoorbeeld om het zand of puin op te kunnen scheppen. De schep heeft daarvoor een holling en een opstaande rand. Een bats is een variant op de schop, maar heeft een wat breder blad. Bedenk dus voordat u gaat kopen wat u nodig heeft voor uw klus.

Fiskars spade

De gereedschappen van Fiskars onderscheiden zich met name op het gebied van duurzaamheid en ergonomie.

Brede of smalle spade

Als u een spade koopt, heeft u de keuze uit een brede of smalle spade. Heeft u te maken met zware kleigrond, kies dan een smalle spade. Voor de lichtere zandgrond is een brede spade handiger omdat u daarmee sneller werkt.

Tuinschep

Geen specifieke klus maar op zoek naar een standaard schep? Kies dan voor een van de vele tuinscheppen uit het assortiment van GAMMA.

Recent bekeken