Je gekozen filters: wis filters
Meer informatie
Meer informatie


4 resultaten
Borderrol hardhout ca. 180x30 cm
7 klantreviews
Kleurfamilie: Bruin, Hout Hoogte: 20.0cm Lengte: 20mm
De borderrol hardhout ca. 180x30 cm is ideaal als je een mooie rand wil maken om een tuinperk of een plantenvak. De borderrand is gemaakt van hardhout met het FSC keurmerk. Het ... De borderrol hardhout ca. 180x30 cm is ideaal als je een mooie rand wil maken om een tuinperk of ...
19.
49
25.99
Met Voordeelpas
25% korting
Aanbieding nog 6 dagen geldig
Bekijk alles in palissade
Borderrol hardhout ca. 180x20 cm
13 klantreviews
Kleurfamilie: Hout, Bruin Hoogte: 20.0cm Lengte: 20mm
De borderrol hardhout ca. 180x20 cm is ideaal als je een mooie rand wil maken om een tuinperk of een plantenvak. De borderrand is gemaakt van hardhout met het FSC keurmerk. Het ... De borderrol hardhout ca. 180x20 cm is ideaal als je een mooie rand wil maken om een tuinperk of ...
17.
24
22.99
Met Voordeelpas
25% korting
Aanbieding nog 6 dagen geldig
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in palissade

Wanneer je een afscheiding wilt maken voor perken, vakken of plantenbakken, kun je dat doen met een palissade van GAMMA. Zorg voor een mooie speelse afscheiding, zodat je bijvoorbeeld gras en aarde goed kunt scheiden. Jouw borderrol vind je bij ons in het assortiment. Hier kun je het online aanbod bekijken dat we voor je hebben. Maak een selectie in kleur, soort hout, afmeting en prijs, zodat je alleen de palissades te zien krijgt die voldoen aan jouw wensen. Jouw nieuwe palissade koop je bij GAMMA!

Hoe ziet jouw ideale palissade eruit?

Bij GAMMA kun je kiezen uit verschillende kleuren voor jouw borderrol. Kies uit:
- Groen
- Hout

De palissades die GAMMA heeft, kun je kopen in verschillende soorten hout, verschillende lengtes en verschillende hoogtes. Maak de juiste selectie en zie alleen de producten die voldoen aan jouw wensen.

De juiste palissade kopen? Dat doe je zo!

Kies eerst welke kleur jouw afscheiding moet krijgen. Kies tussen groen en hout. Wanneer je een bepaalde oppervlakte wilt kaderen, kun je selecteren op de afmetingen, in zowel de hoogte, breedte als lengte. Wanneer je een bepaald budget hebt, kun je ook kijken naar de prijzen van de borderrand. Tot slot heb je de mogelijkheid om te selecteren op reviewscore. Dan lees je wat andere van de palissade vinden en wat hun ervaringen zijn. Maak een juiste selectie en koop jouw palissade!

Maak gebruik van de montageservice

Ben je zelf niet zo handig, maar wel de regie in eigen hand houden? Maak dan gebruik van de montageservice van GAMMA. Vraag eenvoudig een offerte aan voor een vakman die jouw klus gaat uitvoeren. GAMMA benadert dan maximaal 3 vakbedrijven bij jou in de buurt, die een offerte voor je gaan maken. De bedrijven nemen daarna contact met je op om een passende offerte uit te brengen. Ales is vrijblijvend, je kunt altijd nog nee zeggen.

Recent bekeken