toon meer toon minder
  • Plantenbak
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Plantenbak

18 resultaten
Vierkante Meter Tuin
(7)
19.
95
24.95
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Aanbieding nog 5 dagen geldig
Alleen in bouwmarkt te koop

Een kaal balkon of tuin straalt geen gezelligheid uit. Om daar verandering in aan te brengen kun je gebruikmaken van plantenbakken die je bij GAMMA kunt kopen. Geef je tuin of balkon een gezellige uitstraling door aankleding met de juiste plantenbak. Jouw nieuwe plantenbak koop je bij ons in het assortiment. Bekijk hier de verschillende soorten bakken die we voor je hebben. Maak een selectie op basis van jouw voorkeur voor kleur, prijs en merk, zodat je alleen de plantenbakken te zien krijgt die voldoen aan jouw wensen. Op die manier vind je eenvoudig de ideale plantenbak voor jou.

Welke plantenbak matcht met jouw balkon of tuin?

Bij GAMMA kun je plantenbakken kopen in diverse kleuren en soorten.
- Grijs
- Beige
- Groen
- Hout
- Paars

Er zijn bakken voor verschillende plekken in je tuin of balkon. Zo heb je speciale bakken voor aan de muur, voor aan je balkon, of plantenbakken die kunnen staan op de grond. Je vindt bij ons bakken in verschillende maten.

Zo koop je jouw perfecte plantenbak

Heb je bepaalde kleuren in huis die je wilt doortrekken naar je tuin of balkon? Of heb je een lievelingskleur die je graag laat terugkomen? Maak dan een selectie op basis van kleur. Als je een bepaald budget hebt dat je maximaal wilt uitgeven aan een plantenbak kun je daarin een selectie maken. Pas de juiste filters toe en je krijgt alleen de bakken te zien die ideaal zijn voor jou. Kijk goed naar de maat, zodat je de plantenbak aanschaft die perfect is voor jou.

Opvulling van de plantenbak

Mooi, de plantenbak is gekocht en heeft een mooie plek gekregen. Maar nu de vulling nog. Ook daarvoor ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment bloemen voor een mooie opvulling van jouw nieuwe plantenbak. Kies de bloem die bij jou en jouw nieuwe plantenbak past!

Recent bekeken