• Vuurschaal
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Vuurschaal

5 resultaten

Je kent het wel. Je hebt in het voorjaar de hele middag lekker in de tuin gezeten. Maar als de avond valt, wordt het plotseling een stuk frisser. Dan kun je natuurlijk naar binnen gaan, maar misschien dat het kopen van een vuurschaal ook uitkomst kan bieden. Plaats deze op je terras of een andere plek in je tuin en geniet nog langer buiten dankzij de warmte die van de schaal af komt. Daarnaast geeft een vuurschaal ook gewoon een heel prettig sfeertje in je tuin. Bekijk het assortiment van GAMMA op het gebied van vuurschalen en schaf de schaal van je voorkeur bij ons aan. Dat kan online of in één van onze bouwmarkten.

Wat is een vuurschaal?

Een vuurschaal gebruik je meestal in je tuin om daar haardblokken in op te branden. Het geeft direct een gezellig en knus effect aan je tuin mee. Zo kun je toch nog de hele avond van je tuin genieten op een wat frissere avond of middag. Een vuurschaal ziet er meestal uit als een soort wokpan die op pootjes staat. De as blijft uiteindelijk onder in de schaal liggen zodat je de vuurschaal (nadat hij is afgekoeld) weer gemakkelijk kunt schoonmaken. Praktisch, maar ook een echte eyecatcher in je tuin.

Vuurschaal kopen? GAMMA heeft ze in huis

Ben je ook van plan om een vuurschaal te gaan kopen bij GAMMA? Bezoek dan een van onze bouwmarkten (die je door het hele land vindt) of bekijk ons online assortiment. Je profiteert standaard van allerlei voordelen als je bij ons je inkopen op het gebied van klussen doet. Zo kun je bij ons:
• profiteren van tips en adviezen via het GAMMA-klusadvies;
• vragen stellen via de handige kluschat;
• kiezen uit een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• kiezen op welke dag je je producten wilt laten bezorgen.

Recent bekeken