• Slot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Slot

5 resultaten

Je kind is natuurlijk je kostbaarste bezit. Daarom wil je voorkomen dat hij of zij in kasten of op plekken komt waar gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Zoals bijvoorbeeld in een keukenkastje waar schoonmaakmiddelen staan. Met een speciaal slot voor (kast)deuren is het voor kinderen onmogelijk om de deur te openen. Zo weet je zeker dat er geen vervelende situaties kunnen ontstaan.

Maak je huis veilig met sloten voor kinderen

Of het nu om keukenkastjes gaat of het veilig afsluiten van bijvoorbeeld een oven of een vaatwasser: voor dit soort situaties is het heel handig om over een geschikt kinderslot te beschikken. Een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje en kinderen komen maar wat graag op plekken waar ze eigenlijk niet mogen zijn. Maak een keuze uit ons assortiment op het gebied van sloten speciaal voor kinderen en je hebt alles binnen no-time geregeld. Makkelijk toch? Je hoeft bovendien zelf helemaal geen echte klusser te zijn om ze te bevestigen. Installatie is namelijk super eenvoudig.

Soorten sloten op het gebied van kindveiligheid

Bij GAMMA vind je verschillende soorten sloten die je helpen bij het kindveilig maken van je huis. Zo hebben we magneetsloten waarmee je lades of deuren in een kast kunt vergrendelen. Of deurklemmen waarmee je kasten met handgrepen en dubbele deuren vastzet. En haakjes die je aan de binnenkant van deuren en lades bevestigt zodat het voor kinderen niet meer mogelijk is om die te openen. Je ziet het: de opties bij ons zijn zeer uitgebreid. Bovendien kun je ook nog voor andere zaken op het gebied van kindveiligheid bij ons terecht. Zoals beveiligingssystemen die je bijvoorbeeld op stopcontacten en wandcontactdozen plaatst.

Slot kopen bij GAMMA

Wil je ook een veiligheidsslot kopen bij GAMMA? Kom dan naar een van onze bouwmarkten want de meeste van deze spullen zijn alleen daar verkrijgbaar. Voor andere zaken of voor uitgebreide adviezen kun je ook prima op onze website terecht. Ga je klussen in huis en heb je een vraag? Dan stel je die eenvoudig via onze handige kluschat.

Recent bekeken