toon meer toon minder
toon meer toon minder
  • GP
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder

Zaklampen

39 resultaten
Bekijk de TOP 10
GP zaklamp C31
12.
99
Alleen met GAMMA Voordeelpas
  • Online op voorraad

Zaklampen kopen bij GAMMA

Zaklampen zijn niet alleen heel handig om mee te nemen naar de camping, ook iedere woning zou een of meerdere zaklampen moeten hebben. Indien de stroom uitvalt, heb je de beschikking over licht om je weg in en om huis te vinden. Voor goede zaklampen kijk je op de website of ga je naar een van de GAMMA bouwmarkten.

Waar op letten bij zaklampen kopen?

Ga je zaklampen kopen, dan merk je al snel dat er bij dit praktische artikel enorm veel keuzes te maken zijn. Een grote zaklamp, mini zaklamp, sterke zaklamp en zaklampen die oplaadbaar zijn, het kan allemaal. Het is vooral belangrijk om te bepalen waar je de zaklampen voor gaat gebruiken. Voor op de camping zijn zaklampen die oplaadbaar zijn minder geschikt wanneer je geen elektra bij de kampeerplaats hebt. Een mini zaklamp is vaak al voldoende. Ben je veel actief in de natuur, ook wanneer het donker is, dan is een sterke zaklamp een must. Een sterke zaklamp die ook tegen water kan, vind je zeker bij GAMMA.

Goede zaklampen voor iedere toepassing

Soms heb je wat extra licht nodig bij het sporten of klussen, en wil je je handen vrij houden. In dat geval koop je een van de hoofdlampen bij GAMMA. Een hoofdlamp is te omschrijven als een mini zaklamp die op het hoofd gedragen wordt. Erg handig om bijvoorbeeld in de kruipruimte te gebruiken, omdat een bouwlamp hier vaak niet past. De hoofdlamp is van Brennenstuhl en Profile verkrijgbaar. Vind je het geen probleem om zaklampen vast te houden of heb je de mogelijkheid om ze ergens neer te leggen terwijl je bezig bent, dan zijn er zaklampen die oplaadbaar zijn en ook tegen water kunnen. Denk hierbij aan de zaklampen van GP en Brennenstuhl. De zaklampen van GAMMA zijn allen voorzien van LED-verlichting, waardoor de accu of batterij extra lang meegaat.

Goede zaklampen bij GAMMA

Naast goede zaklampen voor volwassenen koop je bij GAMMA, als onderdeel van onze collectie kinderlampen, ook de leukste zaklampen voor kinderen. Kinderen vinden het leuk om hutten te bouwen en te kamperen, en een echte zaklamp hoort hier dan ook bij. Bestel je je zaklampen online, dan kies je zelf voor bezorging aan huis of afhalen in een bouwmarkt naar keuze.

Recent bekeken