close

Buitenverlichting

Met buitenverlichting geniet je het hele jaar van de tuin, dus ook 's avonds. Bij GAMMA ben je aan het juiste adres voor een ruim assortiment sfeervolle buitenlampen en tuinlampen, waaronder milieuvriendelijke LED buitenverlichting of een buitenlamp op zonne-energie. Bekijk ons uitgebreide aanbod tuinverlichting. Als je buitenverlichting gaat monteren, is het zeker aan te raden daarvoor speciale buitenkabels te gebruiken.

Tuinverlichting is knus

Voor sfeerverlichting heeft GAMMA speciale wandlampen en buitenspots te koop. Merken als Philips, Ranex en Massive zijn goed vertegenwoordigd binnen het tuinverlichtingsassortiment. Welke stijl je ook zoekt, je vindt het zeker.

Buitenverlichting en veiligheid

Er zijn ook lampen die speciaal voor uw veiligheid. Buitenlampen met sensor en bewegingsmelders om u bij te schijnen in het donker of te waarschuwen wanneer een onwelkome gast uw tuin binnenkomt. Ook heeft GAMMA verschillende looplampen te koop die u kunt gebruiken bij een klus in het donker. Of kies hiervoor een breedstraler, die heel krachtig schijnt. Alles voor uw eigen veiligheid. 

Alle soorten tuinlampen

Bij GAMMA kun je terecht voor allerlei soorten tuinlampen: een tuinlantaarn, tuinverlichting LED, tuinlampen, of buitenlampen met sensor. Ga naar de bouwmarkt of bekijk het assortiment online.

Buitenlamp met sensor

Deze buitenlampen met sensor voorkomen dat ongewenste gasten ongezien de tuin in komen, omdat het licht afschrikt. Maar het is ook handig voor jezelf, het licht springt vanzelf aan als je naar binnen wilt gaan.

LED buitenverlichting

Energiezuinig de tuin of oprit verlichten? Dan kiest je voor LED buitenverlichting. Bij GAMMA ben je aan het juiste adres voor alle soorten buitenverlichting en tuinlampen. 

Buitenlamp zonne energie

Een lamp op zonne energie wordt ook wel solarlamp genoemd. Voor het installeren heb je geen snoeren of stopcontact nodig. Dat scheelt! Bekijk ons aanbod Solar-verlichting.