Orchidee Chien Xen Pearl Paars Wit Gespikkeld - 2 Stuks

28.
95
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Roze gespikkelde orchidee
  • 2 stuks – 60 cm hoog per stuk
  • Gratis thuisbezorgd

Deze kleurrijke paarse orchidee met witte spikkels wordt per 2 stuks geleverd. Beide hebben een hoogte van ongeveer 60 cm. Deze orchidee behoort tot de Vlinderorchidee familie. Dat wil zeggen dat de bloeiperiode relatief langer duurt, soms tot wel 3 maanden. Per tak heeft deze Chien Xen Pearl Orchidee kleine groepen met bloemetjes. Een prachtig stijlvolle plant die ieder interieur opfleurt.

Verzorgen Orchidee
De Orchidee doet het goed op een lichte plek, maar niet direct in de zon. Zorg voor een kamertemperatuur (minimaal 15 graden). Wanneer de aarde bijna droog is, is het tijd om water te geven. Zo eens in de zeven à negen dagen. Besproei dan direct de jongste kopjes.

Een orchidee is gebaat bij extra voeding. Geef om de twee weken een scheut speciale Orchideenvoeding. Voeg daarnaast drie tot vier per jaar een theelepel kalk aan de potgrond toe. Vermijd het mesten van november tot januari. Het is belangrijk om eens in de drie jaar de grond te verversen. Check dan ook meteen of de wortels nog voldoende ruimte hebben in de pot. Zo niet, dan is het belangrijk om te verpotten.

De Phalaenopis, oftwel de orchidee, kan nadat deze bijna is uitgebloeid opnieuw tot bloei worden gebracht. Snij de bloemstengel, als er nog twee of drie bloemen aanzitten, boven het derde oog af. De stengel zal dan opnieuw uitlopen. Na acht tot twaalf maanden groeien er nieuwe bloemen.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 622700
Merk Geen
Ecocheque Nee
Algemeen
Bloeiperiode Gehele jaar
Hoogte bij aanschaf 60.0 cm
Bloeikleur Paars
Hoogte na 1 jaar 65.0 cm
Eetbaar Nee
Bladhoudend Ja
Watergeven Regelmatig en veel
Potmaat 12.0 cm
Nederlandse naam Orchidee Chien Xen Pearl 
Latijnse naam Phalaenopsis
Plantvorm Stam
Standplaats Halfschaduw
Beschikbaarheid Gehele jaar
Met pot Nee
Type artikel Phalaenopsis
Reviews worden geladen

Recent bekeken