Orchidee Soft Cloud Wit 50 cm

26.
95
Helaas is dit product voorlopig niet leverbaar.

Anderen bekeken deze alternatieven

Bekijk de lijst met alternatieven

Productomschrijving

  • Witte veelbloemige orchidee
  • Vier takken
  • Gratis thuisbezorgd

Deze 4 orchideeën vormen samen een prachtige bos. Elk is gevuld met kleine witte bloemetjes waardoor het lijkt alsof er kleine witte wolkjes aan zitten. Dat is de reden dat deze orchidee ook wel Soft Cloud orchidee wordt genoemd. De orchidee heeft een hoogte van ongeveer 50 cm en een potmaat van 12 cm in diameter. Deze orchidee is familie van de Vlinderorchidee. Dat betekend dat zij gedurend langere tijd in bloei staan. Soms zelf tot drie maanden op rij.

Verzorgen Orchidee
De Orchidee doet het goed op een lichte plek, maar niet direct in de zon. Zorg voor een kamertemperatuur (minimaal 15 graden). Wanneer de aarde bijna droog is, is het tijd om water te geven. Zo eens in de zeven à negen dagen. Besproei dan direct de jongste kopjes.

Een orchidee is gebaat bij extra voeding. Geef om de twee weken een scheut speciale Orchideenvoeding. Voeg daarnaast drie tot vier per jaar een theelepel kalk aan de potgrond toe. Vermijd het mesten van november tot januari. Het is belangrijk om eens in de drie jaar de grond te verversen. Check dan ook meteen of de wortels nog voldoende ruimte hebben in de pot. Zo niet, dan is het belangrijk om te verpotten.

De Phalaenopis, oftwel de orchidee, kan nadat deze bijna is uitgebloeid opnieuw tot bloei worden gebracht. Snij de bloemstengel, als er nog twee of drie bloemen aanzitten, boven het derde oog af.De stengel zal dan opnieuw uitlopen. Na acht tot twaalf maanden groeien er nieuwe bloemen.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 622703
Merk Geen
Ecocheque Nee
Algemeen
Bloeiperiode Gehele jaar
Hoogte bij aanschaf 50.0 cm
Bloeikleur Wit
Hoogte na 1 jaar 55.0 cm
Eetbaar Nee
Bladhoudend Ja
Watergeven Regelmatig en veel
Potmaat 12.0 cm
Nederlandse naam Orchidee Soft Cloud
Latijnse naam Phalaenopsis
Plantvorm Stam
Standplaats Halfschaduw
Beschikbaarheid Gehele jaar
Met pot Nee
Type artikel Phalaenopsis
Reviews worden geladen

Recent bekeken