SpeedComfort Radiatorventilator B incl. koppelkabel

(9 klantreviews)
49.
99
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Makkelijk te monteren
  • Meer warmtecomfort

SpeedComfort Radiatorventilator B is een ventilator die ervoor zorgt dat de warmte van een radiator of convector beter en sneller verdeeld wordt in de ruimte. Door de radiatorventilator onder de radiator te plaatsen duwt deze de warmte tussen de radiator vandaan en komt deze sneller in de ruimte terecht wat ervoor zorgt dat deze warmer wordt. Bij een convector wordt de ventilator in de convector gezet voor hetzelfde resultaat.

Een radiator die minder wattage heeft kan met de SpeedComfort radiatorventilator hetzelfde comfort behalen als een radiator met meer wattage. Hierdoor zorgt dit product voor meer duurzaamheid en een besparing op stookkosten of het aanschaffen van een nieuwe radiator met een hogere wattage. 

De SpeedComfort radiatorventilator wordt geleverd inclusief verbindingskabel en moet aangesloten worden op adapter A om gebruikt te kunnen worden. Deze is apart verkrijgbaar.

Er zijn diverse pootjes en bevestigingssystemen te verkrijgen om de radiator ventilator te kunnen bevestigen aan de radiator of convector die voor jou van toepassing is. 

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 132667
Gewicht product 200 gr
Hoogte product 2.5 cm
Lengte product 3.4 m
Breedte product 7.0 cm
Type(nummer) B
Merk Speedcomfort
Duurzaam Ja
Algemeen
Wecycle Nee
Stibat Nee
Type artikel Radiatorventilator
Reviews worden geladen

Recent bekeken