Vingerboom Schefflera Gold Capella 100 cm

58.
95
Voorlopig niet leverbaar.
Helaas hebben we op dit moment minder producten op voorraad dan je van ons gewend bent. Meer informatie vind je op onze Corona FAQ pagina.

Productomschrijving

  • Dwerg parapluboom
  • Gevlochten stam
  • Gratis thuisbezorgd

De Vingerboom, ook wel Gold Capella genoemd, heeft een gevlochten stam met groene blaadjes. Op sommige van de bladeren zijn ook lichtgroene/gele tinten te vinden. Deze kamerplant is ongeveer 100 cm hoog en heeft een potmaat van 27 cm in diameter. Het is een relatief makkelijke kamerplant. Groene vingers zijn dan ook geen vereiste. Hoewel deze Vingerboom oorspronkelijk uit Taiwan komt, haal je hem danzkij GAMMA eenvoudig je woonkamer in.

Verzorging Vingerboom
De Vingerboom is makkelijk in onderhoud. De plant stelt weinig eisen qua standplaats. Alhoewel de voorkeur wel uitgaat naar een lichte standplaats. Pas op met teveel direct zonlicht. Houd de grond vochtig, maar niet te nat. Geef in de zomer gemiddeld een keer per week water, in de winter hoeft dit maar eens in de twee weken. In de winter is het belangrijk om de grond eerst wat te laten indrogen. Twijfel je, wacht met watergeven. Om de plant mooi in vorm te houden kan je de Vingerboom snoeien. De beste temperatuur voor een Schefflera is tussen de 16-18 graden Celsius. In ieder geval nooit kouder dan 12 graden. In de zomer kan de Schefflera eventueel buiten staan.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 622688
Merk Geen
Ecocheque Nee
Algemeen
Hoogte bij aanschaf 100.0 cm
Bloeiperiode Gehele jaar
Hoogte na 1 jaar 105.0 cm
Bloeikleur Groen
Bladhoudend Ja
Eetbaar Nee
Watergeven Vochtig en nat
Standplaats Volle zon
Beschikbaarheid Gehele jaar
Latijnse naam Schefflera Arboricola gold capella
Potmaat 27.0 cm
Nederlandse naam Vingerboom
Plantvorm Stam
Met pot Nee
Type artikel Vingerboom
Reviews worden geladen

Recent bekeken