Jaloezieën geven je interieur een strakke uitstraling. Je kunt de jaloezielatten in verschillende richtingen bewegen. Zo speel je eenvoudig met de lichtinval. Hierdoor bepaal je ook zeer gemakkelijk de mate van inkijk en daardoor ook je privacy.

Standaardmaten jaloezieën

 • Keuze uit alle kleuren van de Basis Collectie
 • Breedte vanaf 60 cm t/m 240 cm
 • Hoogte vanaf 130 cm t/m 250 cm
 • Keuze uit aluminium of hout
 • Binnen 1 werkdag in huis
Bekijk het assortiment

Jaloezieën inkortservice


 • Keuze uit alle kleuren van de Basis Collectie
 • Tegen een kleine meerprijs door ons in breedte of hoogte aan te passen
 • Keuze uit aluminium of hout
 • Levertijd circa 2 weken
Bekijk het assortiment

Jaloezieën op maat


 • Exact op maat gemaakt, ook buiten de standaard maten
 • Keuze uit alle stoffen van de Plus Collectie die is gebaseerd op de nieuwste trends
 • Keuze uit aluminium of hout
 • Levertijd circa 3 weken
Start met samenstellen

Jaloezieën op laten hangen?

Geen zin of tijd om je raamdecoratie zelf in te meten of te monteren? Nieuwe gordijnen, jaloeziën of lamellen kun je door GAMMA Klusservice al laten monteren vanaf 30 euro per stuk.

Boek de klusservice

In laten meten?

Inmeten van raamdecoratie is een precieze klus. Je kunt het ook overlaten aan een vakman van de inmeetservice, dan weet je zeker dat het past.

Boek de inmeetservice

Veelgestelde vragen over Jaloezieën

Wat is het verschil tussen standaardmaten of maatwerk?

Bij Gamma vind je voor elk raam de juiste raamdecoratie. In onze standaardmaten collectie vind u onze kant en klare jaloezieën. Onze standaardmaten collectie wordt uitgevoerd met basis accessoires zoals het bedieningsmechanisme en ladderbanden. In onze maatwerk collectie vindt u een uitgebreid kleurenpallet en diversen opties zoals elektrische bediening. Daarbij biedt de maatwerk collectie net wat meer mogelijkheden met betrekking tot afmetingen van uw raamdecoratie.

Kan ik jaloezieën zelf inkorten?

Bij Gamma zeggen we: ‘’Ik kan het’’! Onze jaloezieën zijn dus zeker gemakkelijker zelf in te korten.
Twijfelt u nog hoe? Ga dan naar onze servicepagina en bekijk de tutorials. Het is ook mogelijk om uw jaloezie door ons te laten inkorten, via onze inkortservice.

Welke jaloezieën hebben jullie?

Gamma biedt jaloezieën aan in aluminium en hout. In onze aluminium collectie heeft u daarbij keuze uit diverse breedtes van de lamellen namelijk 16 mm, 25 mm en 50 mm. In onze houten collectie heeft u keuze uit de 50 mm variant en de 25 mm.

Wat is een ladderband?

Een ladderband is een stoffen band die van boven tot beneden loopt over de jaloezie. Het voordeel van een ladderband is dat het de gaatjes bedekt van de koorden die door de jaloezie heen lopen. Bij een ladderkoord zijn de gaatjes wel zichtbaar waardoor er ook licht door heen komt.

Hoe maak je jaloezieën het beste schoon?

Op de lamellen van jaloezieën blijft vaak stof liggen. Met onze lamelreiniger veegt u het stof er zo af. Deze schoonmaakklus gaat hiermee extra snel want de reiniger pakt meerdere lamellen tegelijkertijd, zowel boven als onderzijde.

Jaloezieën kopen bij GAMMA

Met jaloezieën regel je eenvoudig de lichtinval in de ruimte. Draai de horizontale lamellen van de jaloezie halfopen om redelijk wat licht binnen te krijgen en sfeer te creëren. Wil je liever meer privacy hebben? Sluit dan de horizontale lamellen volledig en niemand kijkt meer naar binnen. Zo zorg je ook voor een donkere omgeving om een ongehinderde nachtrust te hebben. Voor iedere ruimte en ieder budget hebben wij een aanbod waarmee je de lichtinval en de inkijk ideaal regelt. Vind alle soorten jaloezieën bij GAMMA en maak je keuze tussen jaloezieën in standaard maat of op maat gemaakt!

Soorten jaloezieën: hout, aluminium & kunststof

Van de badkamer tot de slaapkamer en woonkamer zijn jaloezieën toepasbaar, alleen werken niet alle materialen even duurzaam in iedere kamer. Houten jaloezieën zijn erg sfeervol en creëren een natuurlijke uitstraling. Ze worden veelal opgehangen in woonkamers of slaapkamers en werken goed in ruimtes waar meer houtelementen te vinden zijn, en elkaar zo versterken. Kunststof en aluminium jaloezieën worden juist meer gebruikt in de badkamer. Deze materialen zijn beter bestand tegen de vochtigheid na het douchen en zijn daarom ook eenvoudig schoon te maken.

Kies je kleur jaloezie: zwart, wit en meer

Welke kleur je kiest is afhankelijk van wat je belangrijk vindt of hoe je interieur eruit ziet. Lichte en donkere tinten hebben ieder voor- en nadelen. Wit staat bekend als smetbaar. Op zwart zie je echter al snel stof zitten. Donkere raambekleding is altijd meer verduisterend dan licht. Als je juist veel licht in de ruimte wilt, kies dan voor een lichte kleur. Heb je al een lichte interieur? Dan bieden zwarte jaloezieën een leuk contrast. Met zowel witte en zwarte jaloezieën geef je de ruimte een moderne, strakke uitstraling. Als je wit combineert met houtelementen, leidt eerder het warme hout in plaats van het moderne wit.

De meeste jaloezieën zijn zowel te koop in de webshop als onze bouwmarkt. Bekijk daarom in de webshop alle praktische informatie over jouw favoriete jaloezie. Bekijk ons klusadvies over jaloezieën of schakel de GAMMA Klusservice om het door een van onze klusexperts zou willen laten monteren.

Recent bekeken