Jaloezieën

Horizontale jaloezieën geven je interieur een strakke uitstraling. Je kunt de jaloezielatten in verschillende richtingen bewegen. Zo speel je eenvoudig met de lichtinval. Hierdoor bepaal je ook zeer gemakkelijk de mate van inkijk en daardoor ook je privacy.

Jaloezieën in standaard maten

 • Keuze uit diverse kleuren en maten
  • Breedte: vanaf 60 cm t/m 200 cm
  • Hoogte: vanaf 130 cm t/m 220 cm
 • Keuze uit aluminium en hout
 • Zelf eenvoudig in te korten
 • Binnen 1 werkdag in huis
Bekijk standaard jaloezieën

Jaloezieën inkortservice

 • Keuze uit alle kleuren uit de standaard collectie
 • Keuze uit aluminium en hout.
 • Tegen een kleine meerprijs door ons in breedte en/of hoogte aan te passen
 • Levertijd circa 2 weken
Start met inkorten

Jaloezieën op maat

 • Stel je eigen horizontale jaloezie samen
 • Keuze uit vele kleuren
 • Keuze uit aluminium en hout.
 • Op maat gemaakt voor jouw raam
 • Levertijd circa 3 weken
Aluminium jaloezie samenstellen
Houten jaloezie samenstellen

Geen zin of tijd om je raamdecoratie zelf in te meten of te monteren? Nieuwe gordijnen, jaloeziën of lamellen kun je door GAMMA Klusservice al laten monteren vanaf 30 euro per stuk.

Veel gestelde vragen over Jaloezieën

Wat is het verschil tussen standaardmaten of maatwerk?

Bij Gamma vind je voor elk raam de juiste raamdecoratie. In onze standaardmaten collectie vind u onze kant en klare jaloezieën. Onze standaardmaten collectie wordt uitgevoerd met basis accessoires zoals het bedieningsmechanisme en ladderbanden. In onze maatwerk collectie vindt u een uitgebreid kleurenpallet en diversen opties zoals elektrische bediening. Daarbij biedt de maatwerk collectie net wat meer mogelijkheden met betrekking tot afmetingen van uw raamdecoratie.

Kan ik horizontale jaloezieën zelf inkorten?

Bij Gamma zeggen we: ‘’Ik kan het’’! Onze jaloezieën zijn dus zeker gemakkelijker zelf in te korten.
Twijfelt u nog hoe? Ga dan naar onze servicepagina en bekijk de tutorials. Het is ook mogelijk om uw jaloezie door ons te laten inkorten, via onze inkortservice.

Welke horizontale jaloezieën hebben jullie?

Gamma biedt jaloezieën aan in aluminium en hout. In onze aluminium collectie heeft u daarbij keuze uit diverse breedtes van de lamellen namelijk 16 mm, 25 mm en 50 mm. In onze houten collectie heeft u keuze uit de 50 mm variant en de 25 mm.

Wat is een ladderband?

Een ladderband is een stoffen band die van boven tot beneden loopt over de jaloezie. Het voordeel van een ladderband is dat het de gaatjes bedekt van de koorden die door de jaloezie heen lopen. Bij een ladderkoord zijn de gaatjes wel zichtbaar waardoor er ook licht door heen komt.

Hoe maak je jaloezieën het beste schoon?

Op de lamellen van jaloezieën blijft vaak stof liggen. Met onze lamelreiniger veegt u het stof er zo af. Deze schoonmaakklus gaat hiermee extra snel want de reiniger pakt meerdere lamellen tegelijkertijd, zowel boven als onderzijde.

Jaloezieën kopen bij GAMMA

Bij GAMMA vind je onder raamdecoratie jaloezieën in verschillende materialen, van houten jaloezieën tot aluminium jaloezieën, waarmee de lichtinval in huis te regelen is. Draai de horizontale lamellen van de jaloezie halfopen om redelijk wat licht binnen te krijgen en sfeer te creëren. Wil je liever meer privacy hebben? Sluit dan de horizontale lamellen volledig en niemand kijkt meer naar binnen. Zo zorg je ook voor een donkere omgeving om een ongehinderde nachtrust te hebben. Voor iedere ruimte en ieder budget hebben wij een aanbod jaloezieën waarmee je de lichtinval en de inkijk ideaal kunt regelen. Vind alle soorten jaloezieën bij GAMMA en maak je keuze tussen jaloezieën in standaard maat of op maat gemaakt!

Soorten jaloezieën: van een houten tot kunststof jaloezie

Van de badkamer tot de slaapkamer en woonkamer zijn jaloezieën toepasbaar, alleen werken niet alle materialen even duurzaam in iedere kamer. Houten jaloezieën zijn erg sfeervol en creëren een natuurlijke uitstraling, die veelal worden opgehangen in woonkamers of slaapkamers. Deze jaloezieën werken goed in ruimtes waar meer houtelementen te vinden zijn, en elkaar zo versterken. Ook is er te kiezen tussen verschillende kleuren, zoals witte jaloezieën, waardoor je een strak moderne tint aan je kamer geeft. De kunststof jaloezie en aluminium jaloezie worden juist meer gebruikt in de badkamer. Deze jaloezieën kunnen namelijk tegen de vochtigheid na het douchen, wat niet geldt voor de houten jaloezie.

Jaloezieën kopen: webshop en bouwmarkt

De meeste jaloezieën zijn zowel te koop in de webshop als onze bouwmarkt. Bekijk daarom in de webshop alle praktische informatie over jouw favoriete jaloezie. In de productomschrijving kom je alles te weten over voorraad, bezorging, bezorgkosten en onze services. Denk daarbij aan onder andere GAMMA Klusservice wanneer je de jaloezieën door een van onze klusexperts zou willen laten monteren. Doe je het liever zelf? Bekijk dan ons klusadvies over het monteren van jaloezieën op of in je kozijn. Zo is elke klus zo geklaard door jou!

Recent bekeken