(3 klantreviews)
27.
99
90x300cm 180x180cm
Helaas is dit product voorlopig niet leverbaar.

Anderen bekeken deze alternatieven

Wilgentakken Tuinhek ca. 100x300 cm
(26)
Balkonscherm wilgentakken bij GAMMA Voor meer privacy op je balkon is een natuurscherm als balkonscherm ideaal. Door een scherm te bevestigen aan je bestaande omheining verminde... Balkonscherm wilgentakken bij GAMMA Voor meer privacy op je balkon is een natuurscherm als balkon...
33.
79
Balkonscherm split bamboe ca. 90x300 cm
(38)
Balkonscherm split bamboe bij GAMMA Voor meer privacy op je balkon is een natuurscherm als balkonscherm ideaal. Door een scherm te bevestigen aan je bestaande omheining verminde... Balkonscherm split bamboe bij GAMMA Voor meer privacy op je balkon is een natuurscherm als balkon...
27.
99
Bekijk de lijst met alternatieven

Productomschrijving

 • Afmeting ca. (hxb) 90x300 cm
 • Materiaal: gespleten bamboe
 • Tweezijdig te gebruiken
 • Eenvoudig op maat te maken
 • Natuurlijke uitstraling

 • Bamboescherm split

  Geniet u ook graag van de frisse buitenlucht en een hapje en drankje op uw balkon? Als u last heeft van nieuwsgierige buren of aan een drukke weg woont, is het logisch dat u behoefte heeft aan extra privacy. Dit balkonscherm is daar ideaal voor. Het beschut uw balkon op een mooie, sfeervolle manier, terwijl u er nog enigszins doorheen kijkt. Hierdoor scheidt u zich af, maar ervaart u geen opgesloten gevoel. De afmetingen van 180 x 180 cm (lxb) maken het perfect om een muur af te schermen in de tuin of op het balkon. Het scherm zorgt voor een prettige sfeer met een mooie, natuurlijk uitstraling. Aangezien het split-bamboe tuinscherm tweezijdig te gebruiken is, functioneert het ook goed als een tuinscheiding. Het is de perfecte toevoeging voor een gezellig aangeklede tuin of balkon!

  De gespleten bamboe is aan elkaar vastgemaakt met ijzerdraad. Het scherm wordt voor uw gemak op een rol aangeleverd. Het balkonscherm is daardoor eenvoudig te plaatsen. Bevestig het tuinscherm gemakkelijk met behulp van bevestigingsdraad aan uw balkon. Natuurlijk geeft het Balkonscherm Split Bamboo ook een tropische sfeer aan uw tuin! U monteert de gespleten bamboemat moeiteloos aan een schutting of wand als een tropisch tuinscherm. Aangezien het scherm van natuurlijk materiaal is gemaakt, heeft het een lange levensduur. Het scherm is goedkoop in onderhoud: om het scherm mooi te houden, kunt u het indien nodig af en toe afspoelen met water.

  Kortom, wilt u ook graag een sfeervol balkon of tuin maken én kunt u wel wat privacy gebruiken, dan is dit balkonscherm daar ideaal voor. Ga heerlijk op uw balkon zitten en ontspan, want dit prachtige balkonscherm houdt u heerlijk beschut. Kijk ook naar de balkonschermen van ander natuurlijk materiaal. Er zijn schermen in verschillende afmetingen en met verschillende materialen. U vindt hoe dan ook een prachtig scherm voor uw balkon!

  Natuurschermen

  Een natuurscherm kan een ideale oplossing zijn voor een afscheiding met een natuurlijke uitstraling. Natuurschermen kunnen bevestigd worden tegen een gaasscherm of tegen palen. Bij de meeste natuurschermen is het mogelijk om klimplanten hierin te laten groeien. Hierdoor is het ideaal om een natuurscherm te gebruiken tegen je gaasscherm terwijl je wacht tot de klimplanten volledig begroeid zijn. Lage natuurschermen zijn ideaal voor op een balkon om meer privacy te creëren met een natuurlijke uitstraling. De meeste natuurschermen kunnen bevestigd worden met binders, nieten of schroeven. Zorg ervoor dat het scherm niet in direct contact komt met de ondergrond om de levensduur te verlengen.

  Lees meer

  Specificaties

  Product
  Productnummer 159058
  Gewicht product 5080 gr
  Merk Videx
  Duurzaam Nee
  Algemeen
  FSC-keurmerk Nee
  PEFC keurmerk Nee
  Type artikel Balkonscherm
  Kleurfamilie zachtboard
  Etiket informatie
  Reviews worden geladen

  Recent bekeken