Bayer Natria flitser 3-in-1 spray 3 liter

(1 klantreviews)
34.
99
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Anti-mos werking: Nee
  • Anti-onkruid werking: Nee
  • Toepassing: Tuin

De Bayer Natria flitser 3-in-1 spray 3 liter verwijdert mos, onkruid en groene aanslag op en tussen tuintegels in jouw tuin. Deze spray is gemaakt van 100% natuurlijke stoffen en levert snel resultaat op. Gebruik de spray bij droog weer. Spuit een klein beetje vocht op het onkruid, maar niet zoveel dat het gaat afdruipen. De werking wordt snel zichtbaar, maar is afhankelijk van de temperatuur en het soort onkruid dat je bestrijdt. Indien nodig herhaal je de behandeling na 14 dagen. Let er wel op dat je niet op het gazon en randbeplanting spuit. Te gebruiken op terras, balkon, oprit en in de tuin. Inclusief handige sprayer.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Onkruidbestrijder
Productnummer 521512
Gewicht product 3000 gr
Hoogte product 28.3 cm
Lengte product 24.4 cm
Breedte product 12.2 cm
Merk Bayer
Ecocheque Nee
Algemeen
Vorm Vloeistof
Type Plantenvoeding
Gebruik
Anti-mos werking Nee
Anti-onkruid werking Nee
Toepassing Tuin
Toepassingsgebied Terras en balkon
Rendement per verpakking 30.0 m²
Etiket informatie
Gevarenaanduidingen Waarschuwing
EUH401: Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid en het milieu te voorkomen. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Voorzorgsmaatregelen P264: Na het werken met dit product ... grondig wassen. P280: Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.
Reviews worden geladen

Recent bekeken