close

Binnenverlichting

Met de juiste binnenverlichting creëer je extra sfeer in huis. Niet alleen in de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook in de slaapkamer. Voor koken, het lezen van een boek of in de badkamer heb je meestal helder licht nodig. Ook dat soort verlichting vind je bij GAMMA.

Badkamerverlichting

Altijd het juiste licht in de badkamer met de badkamerlampen van GAMMA. Badkamer spotjes, plafonnieres, spiegelverlichting, je vindt het allemaal in ons assortiment badkamerverlichting. Check bij aankoop altijd of de verlichting de juiste IP-waarde heeft. Deze code geeft de bescherming tegen vocht aan.

Bureaulampen

Onmisbaar op het bureau: een goede bureaulamp. Een lamp die helder licht geeft als je aan het werk bent. Bij GAMMA vind je bureaulampen in verschillende soorten, maten en kleuren. Ook LED bureaulampen en kinderlampen.

Hanglampen

Maak de woon- of eetkamer extra sfeervol met een hanglamp van GAMMA. Handig en stijlvol boven de eettafel, of juist als middelpunt in de woonkamer. Verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals industrieel en klassiek.

Kastverlichting

Handig als je in een oogopslag wilt zien wat er waar in de kast ligt. Kastverlichting van GAMMA gaat aan als je de kastdeur opent. De verlichting stopt met branden als de deur sluit.

Keukenverlichting

Prettig om tijdens het koken goed licht op het aanrecht te hebben. Bij GAMMA vind je onder andere keukenspots, onderbouwlampen, TL-verlichting en wandlampen. Allemaal speciaal geschikt voor de keuken.

Kinderlampen

Lampen voor de kinderkamer moeten niet alleen praktisch zijn, maar ook kleurrijk en vrolijk. Bij GAMMA zijn bijvoorbeeld plafonnieres, wandlampen en plafondlampen verkrijgbaar. In alle kleuren van de regenboog!

LEDstrips

Met LEDstrips creëer je in iedere ruimte een subtiel en stijlvol licht. Bij GAMMA zijn deze energiezuinige strips verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren.

Nachtlampen

Met de nachtlampen van GAMMA brandt er altijd licht in de kinder- of babykamer. Er zijn bijvoorbeeld bedlampen met sensor verkrijgbaar, maar ook nachtlampen die je kunt aansluiten op het stopcontact.

Plafond & wandlampen

Industrieel, klassiek, modern, bij GAMMA vind je plafondlampen en wandlampen in verschillende soorten, stijlen, kleuren en maten. Van kunststof tot houten lampen. Vaak ook geschikt voor LED-verlichting.

Spots

Voor inbouwspots en opbouwspots ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Om bijvoorbeeld meer sfeer in de woonkamer te creëren. Ook zijn er spotjes speciaal geschikt voor de badkamer en keuken.

Tafellampen

Altijd het juiste licht op de eettafel met de tafellampen van GAMMA. Warm licht als je gezellig aan het dineren bent, helder licht als je aan tafel wilt werken.

TL-verlichting

Dankzij het heldere licht komt TL-verlichting vaak voor in werkruimtes, zoals kantoren, schuren, garages. Bij GAMMA vind je een uitgebreid assortiment TL. Met o.a. TL-armaturen, TL-buizen en LED TL.

Vloerlampen

Met een vloerlamp van GAMMA zorg je altijd voor het juiste licht in de woonkamer. Voor het lezen van een boek, of puur als sfeerverlichting. Meestal zijn vloerlampen uitgerust met een dimmer.