• Dakbedekking
toon meer toon minder
tot

Dakbedekking

9 resultaten

Je dak moet natuurlijk waterdicht zijn, want op lekkage zit niemand te wachten. Maar je wilt ook wel een beetje mooie dakbedekking kopen hiervoor. In dat geval zit je goed bij GAMMA. Wij hebben precies de juiste dakbedekking voor jouw situatie. Bovendien vertellen we je ook graag hoe je jouw klus het beste kunt aanpakken. Bekijk ons assortiment direct online en kies de ideale dakbedekking voor jou op basis van jouw wensen en eisen.

Welke typen dakbedekking zijn er?

Voor een plat dak kun je kiezen uit:
- EPDM-folie, die je kunt lijmen op je dak. Je kunt er eventueel ook een groendak van maken als je dat wilt. Daar is EPDM ook geschikt voor.
- Bitumineuze dakrollen, die je zowel kunt lijmen als branden. Je hebt hiervoor wel altijd een onderlaag nodig, die bestaat uit rotvrije glasvliesinlage.

Voor een schuin dak is de volgende dakbedekking beschikbaar:
- Dakpannen, zoals we die natuurlijk al eeuwenlang gebruiken.
- Golfplaten van diverse materialen, zoals bitumen, pvc en polyester.
- Dakpanplaten waarmee je in één keer 35 dakpannen kunt bevestigen.
- Shingles, die enerzijds decoratief zijn, maar anderzijds ook veel makkelijker dan het aanbrengen van dakpannen.

Volg dit stappenplan voor dakbedekking

We hebben bij GAMMA altijd de beste producten voor een goede prijs. Daarnaast staan we ook voor je klaar om kennis en ervaring te delen met je, zodat je jouw klus optimaal afrondt. Ook als het gaat om het leggen van dakbedekking. Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt. Neem bijvoorbeeld onze pagina plat dak beleggen met EPDM goed door als je van plan bent om hiermee aan de slag te gaan. Het is een heel overzichtelijk stappenplan waar je zeker verder mee komt. Heb je na het lezen hiervan toch nog een vraag? Stel deze dan aan onze kluschat. Rechtsonder op elke pagina vind je het icoon hiervoor. Klik erop en wij helpen je verder.

Recent bekeken