Je gekozen filters: wis filters
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie


2 resultaten

Velux dakraam kopen bij GAMMA

Niet elke zolder is even licht. Met een beetje extra licht haal je álles uit deze verdieping en creëer je meteen meer woonruimte. Een Velux dakraam is alles wat je daarvoor nodig hebt. Zeker als je je hand niet omdraait voor wat kluswerk.
Het maakt niet uit of je jouw dakraam zelf plaatst of laat plaatsen, bij GAMMA kies je uit honderden dak- en zolderramen. Je koopt een Velux dakraam zowel online als bij een GAMMA-bouwmarkt bij jou in buurt. Zo vind je gegarandeerd het Velux dakraam dat jouw zolder in een lichte, volwaardige kamer transformeert.

Velux dakraam van kunststof

Voor dakramen is kunststof geliefd. Dat komt omdat je dakraam blootstaat aan de elementen en kunststof onderhoudsarm is. Toch hoef je geen kunststof Velux dakraam te kopen om er jarenlang plezier van te hebben. Ook de Velux dakramen van hout en aluminium gaan jarenlang mee. Net als kunststof is aluminium zeer duurzaam en slijtvast. Datzelfde geldt voor houten dakramen, nadat ze behandeld zijn. Dat is bij Velux dakramen standaard het geval. Houten Velux dakramen zijn voorzien van een stevige beschermingslaag en goede vochtwering. Zo houd je het binnen droog en blijft je dakraam jarenlang in topconditie.

Vind diverse Velux dakraam afmetingen

Tussen de honderden dakramen bij GAMMA vind je natuurlijk diverse afmetingen. Zo kies je het Velux dakraam dat precies past bij jouw dak en verbouwingsplannen. Zowel in onze winkel als online staan bij elk Velux dakraam de afmetingen vermeld. In de naam van het product vind je de maatcode. Bij het product zelf geven we ook de maat aan in hoogte keer breedte. Bijvoorbeeld een Velux dakraam 114x118. Zo meet je het eenvoudig na en weet je zeker dat je een Velux dakraam in de correcte afmetingen bestelt. Plaats je het Velux dakraam zelf? Hier laten we zien hoe je een dakraam plaatst.

Online Velux dakraam kopen

Je Velux dakraam koop je bij GAMMA eenvoudig online. Met het filter links vind je een Velux dakraam in de juiste afmetingen, kleur en van het materiaal dat je zoekt. Ook de prijs van Velux dakramen is iets dat je meeneemt in je keuze voor een dakraam. Een Velux dakraam kopen is mogelijk in diverse prijscategorieën. Wil je wat dat betreft nóg meer keuze? Bekijk dan ook ons uitgebreide aanbod Rooflite dakramen. Zo kies je uit nog meer hoogwaardige dakramen.

Recent bekeken