toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Droogloopmat

18 resultaten

De zon heeft zich verstopt achter de wolken en buiten regent het? Dan wil je jouw huis natuurlijk droog en netjes houden. Leg daarom een droogloopmat van GAMMA bij jouw voordeur neer zodat je met droge voeten je huis in kunt lopen. Met onze droogloopmat loop je jouw voetzool droog, simpelweg door de mat te gebruiken. Bekijk in onze webshop ons aanbod droogloopmatten. Je kunt selecteren op poolhoogte, materiaal, maar ook op kleur. Maak een selectie en vind jouw droogloopmat!

Welke droogloopmat kopen voor jouw huis?

Heb je een bepaalde stijl in je huis toegepast? Dan passen natuurlijk niet alle kleuren in je interieur. Daarom heeft GAMMA meerdere kleuren droogloopmatten:
- Bruin
- Zwart
- Beige
- Grijs
- Blauw
- Rood

Natuurlijk is niet elk huis voorzien van dezelfde afmeting deurmat. Daarom is het ook belangrijk om eerst je deurmat op te meten voordat je een droogloopmat koopt.

De juiste droogloopmat koop je zo!

Meet eerst op hoe groot jouw deurmat moet zijn. Het zou jammer zijn om in jouw nieuwe deurmat direct te moeten gaan knippen, of dat je een stuk tekort komt. Bepaal daarna welke kleur bij jouw interieur past. Of heb je een bepaald soort materiaal in gedachten waar jouw deurmat van gemaakt moet zijn? Bijvoorbeeld synthetisch textiel, of katoen? Selecteer dan op de het soort materiaal. Of heb je vaak veel water aan je voeten waardoor je een bepaalde poolhoogte zoekt? Maak dan daar een selectie in. Gebruik de filters op de pagina, maak een selectie en vind jouw perfecte droogloopmat.

Droogloopmat of schoonloopmat kopen

Weet je niet zo goed of je een droogloopmat of schoonloopmat moet kopen? In de basis hebben beide matten dezelfde functie. Ze proberen namelijk allebei de ingang van je huis schoon en netjes te houden. Een droogloopmat is, zoals de naam al suggereert, ervoor bedoeld om je voeten droog te maken bij binnenkomst. Een schoonloopmat daarentegen heeft een wat harder pool. waardoor ook het grove vuil onder je voetzool vandaan wordt gehaald. Ook voor een schoonloopmat kun je bij GAMMA terecht.

Recent bekeken