Batterijen

73 resultaten
Bekijk de TOP 10

Met de batterijen van GAMMA weet je zeker dat jouw elektrische apparaat stroom krijgt. Thuis of onderweg. Het assortiment batterijen bestaat uit onder meer AA-batterijen, geschikt voor bijvoorbeeld afstandsbedieningen, digitale klokken en rookmelders, Ook zijn er AAA-batterijen, voor afstandsbedieningen, zaklampen en meer. Ook D-batterijen, 9V-batterijen, C-batterijen en lithium knoopcellen zijn verkrijgbaar. Zowel oplaadbare batterijen als wegwerpbatterijen.

AA of AAA batterijen

In ons assortiment batterijen zijn batterijen in verschillende soorten en maten te vinden, zoals de bekende A-serie. De AA batterij, ook wel penlite genoemd, is geschikt voor onder meer afstandsbedieningen, digitale klokken en rookmelders. De AAA batterij is voor onder andere afstandsbedieningen en zaklampen geschikt. In het batterijvak of op de batterij staat welk type batterij je nodig hebt.

Lithium batterij

De lithium batterij gaat ongeveer zeven keer langer mee dan alkaline batterijen. Handig voor apparaten met een hoge stroomvraag, zoals digitale camera’s.

Duracell batterijen & GP batterijen

Duracell en GP zijn bekende merken. Zeker als het gaat om gewone batterijen en oplaadbare batterijen.

C batterijen

Oplaadbare C batterijen worden gebruikt in apparaten die veel en langdurig stroom gebruiken. Zoals medische apparatuur en speelgoed.

D batterijen

D batterijen zijn flinke units. Ze worden gebruikt in bijvoorbeeld krachtige zaklampen en in laserapparatuur.

Penlite batterijen

De naam penlite komt van vroeger, toen de smalle batterij in een penmodel zaklamp werd gebruikt. De AA batterijen worden nu ook zo genoemd.

Recent bekeken