Meer informatie
  • Usb contactdoos
toon meer toon minder
Meer informatie
Meer informatie


2 resultaten
Busch-Jaeger Future Linear Stopcontact met USB Mat Wit
Kleurfamilie: Wit Materiaal: Kunststof Afwerking: Glans
Met het Busch-Jaeger Future Linear Stopcontact met USB Mat Wit kun je overal in huis je smartphone, tablet of fototoestel opladen. Deze wandcontactdoos is uniek dankzij de combi... Met het Busch-Jaeger Future Linear Stopcontact met USB Mat Wit kun je overal in huis je smartphon...
69.
74
92.99
25% korting
Aanbieding t/m 17-12-2023
Bekijk alles in usb contactdoos
Q-LINK Inbouw basiselement USB-A + USB-C
Kleurfamilie: Grijs Materiaal: Metaal Afwerking: Onbehandeld
Universele USB wandcontactdoos uitgerust met zowel een USB-A als een USB-C poort, waardoor het apparaat compatibel is met vrijwel alle smartphones, tablets en andere apparaten. ... Universele USB wandcontactdoos uitgerust met zowel een USB-A als een USB-C poort, waardoor het ap...
33.
74
44.99
25% korting
Aanbieding t/m 17-12-2023
Bekijk alles in usb contactdoos

Ontdek bij GAMMA de veelzijdigheid van USB-stopcontacten en geef je traditionele stopcontacten een moderne upgrade met ons hoogwaardige assortiment, inclusief bekende merken zoals Jung en Busch-Jaeger. Deze stopcontacten zijn ontworpen met kwaliteit en functionaliteit in gedachten.

Waarom kiezen voor USB-stopcontacten

Het is tijd om af te stappen van standaard stopcontacten en de veelzijdigheid van USB te omarmen. Het grootste voordeel? De mogelijkheid om zowel apparaten met een stekker als USB-kabels gelijktijdig te gebruiken. Laad moeiteloos je lamp op en voorzie tegelijkertijd je mobiele telefoon van energie.

Ontdek de verschillende soorten USB contactdozen

Waaronder de klassieke USB-A stopcontacten met de vertrouwde rechthoekige USB-poort, perfect voor diverse apparaten. Of ga voor de USB-C stopcontacten, de toekomst van connectiviteit met een ovale vorm, steeds populairder en compatibel met moderne apparaten. Als ultieme flexibiliteit gewenst is, profiteer dan van stopcontacten met zowel USB-A als USB-C aansluitingen.

Bij de keuze tussen USB-A en USB-C is het belangrijk rekening te houden met de vorm van de poorten. USB-A is rechthoekig en wijdverspreid, terwijl USB-C een gestandaardiseerde, ovale vorm heeft. Denk goed na over welke USB-versie het beste past bij jouw apparaten of kies voor het gemak van een stopcontact met beide aansluitingen.

Ontdek de voordelen van USB-stopcontacten

waaronder multifunctioneel gebruik om je smartphone op te laden via de USB-poort terwijl je andere apparaten aansluit op het traditionele stopcontact. Efficiënt ruimtegebruik maakt het mogelijk meerdere apparaten gelijktijdig van stroom te voorzien via één stopcontact. Bovendien ben je met USB-stopcontacten toekomstbestendig, omdat je gebruikmaakt van de nieuwste USB-technologieën en je voorbereid bent op toekomstige standaarden.

Upgrade vandaag nog naar USB-stopcontacten en ervaar het gemak van moderne connectiviteit in jouw woning. Ontdek ons assortiment en maak een slimme keuze voor jouw elektrische behoeften.

Recent bekeken